De ce uşile sex-shopurilor din România se lasă întredeschise. Sexolog: „Suntem un popor timid, deşi sexul se consumă la greu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO David Muntean
FOTO David Muntean

În centrul Bucureştiului, au apărut în ultimii ani o mulţime de sex-shopuri, iar cererea pare să fie din ce în ce mai mare. Aşa se face că străzile din buricul Capitalei sunt ticsite cu magazine în care oameni de toate vârstele caută obiecte menite să le îmbunătăţească viaţa sexuală.

În Bucureşti, zona cuprinsă între Piaţa Universităţii şi Piaţă Romană este plină de sex-shopuri. Acestea se deschid dimineaţa devreme şi îşi închid porţile după miezul nopţii. Specialiştii susţin că aceste magazine au început să apară în Bucureşti în urmă cu circa 15 ani şi de atunci cererea este în continuă creştere, pentru că oameni de toate vârstele vor să aibă parte de senzaţii unice în pat.

„Este foarte bine că sunt sex-shopuri multe pentru că în acest fel oamenii îşi îmbunătăţesc viaţa sexuală. Consumul de asemenea obiecte, de jucării sexuale, condimentează viaţa sexuală a unui cuplu“, după cum precizează sexologul Cristian Delcea.

Invitaţie subtilă

Delcea susţine că în ultima vreme cerea pentru lenjerie intimă atrăgătoare, jucării sexuale şi alte obiecte menite să ajute o relaţie sexuală este din ce în ce mai mare. Chiar şi aşa, românii sunt destul de pudici când vine vorba să intre, în toiul zilei, în astfel de magazine şi să plece acasă cu câteva produse. Din acest motiv, explică specialistul, patronii unor astfel de magazine au o tactică inedită: lasă uşa de la magazin deschisă uşor, astfel încât să îl ajute pe un eventual cumpărător să păşească cu uşurinţă în magazin.

„Încă suntem un popor timid, ne este ruşine să intrăm în asemenea magazine, deşi în România sexul se consumă la greu“, mai spune Cristian Delcea. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite