Declaraţii halucinante la Primăria Bucureşti. Un consilier general afirmă că a complotat cu Universul pentru arestarea lui Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Creţu, consilier general din partea PNL la Primăria Capitalei, a făcut declaraţii ciudate despre cum pot fi ridicaţi oamenii de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în timp ce primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se află în arest preventiv după ce ar fi luat mită 25.000 de euro.

În timp ce situaţia din Primăria Capitalei este tulbure, un membru PNL al Consiliului General de la Primăria Capitalei vorbeşte despre legea atracţiei, despre cum zboară gândurile prin univers, dar şi despre cum oamenii pot fi ridicaţi de DNA. Mai mult decât atât, femeia spune că primarul Oprescu a fost ridicat de DNA datorită faptului ca ea a complotat cu Universul.

Simona Creţu a intrat în direct la postul TV Antena 3 pentru a explica care este legătura între arestarea lui Sorin Oprescu şi modul în care gândurile ne influenţează existenţa.

Contactată de reporterii „Adevărul“, Simona Creţu a continuat să-şi susţină afirmaţiile. După minute bune în care a explicat cum circulă gândurile prin Univers şi cum a plantat o mulţime de copaci, consiliera Simona Creţu a menţionat că poate proba tot ceea ce spune.

Convinsă de reuşită, consiliera ne-a explicat că, dacă va scrie pe o foaie numele reporterului „Adevărul“ şi lângă acesta va scrie DNA, cu siguranţă, într-o perioadă nespecificată de timp, reporterul „Adevărul“ va fi ridicat de procurorii DNA.

Analize de melodii şi zborul gândurilor

De asemenea, consiliera Simona Creţu ne-a povestit despre faptul că ea analizează de multă vreme legea atracţiei universale, dar şi melodiile, care sunt gândurile noastre. Totodată, aceasta a precizat că ea are o putere destul de mare în ceea ce priveşte rugăminţile pe care le trimite către Univers pentru că „are inima tare“. Halucinant este faptul că femeia a precizat, în direct la Antena 3, că ea este responsabilă de faptul că primarul general a fost ridicat de DNA şi că este foarte nemulţumită de faptul că are un salariu de doar 900 de lei.

„Facem o probă: dacă scriu numele tău pe-o foaie şi, lângă, DNA, o să fii şi tu anchetată. E un exemplu, pentru că m-am săturat! Eu am un salariu foarte mic, câştig 900 de lei“, a specificat Simona Creţu, consilier general la Primăria Capitalei.

Ce spun colegii de partid: „A scăpat de sub control“

Unul dintre liderii consilierilor generali PNL a precizat, pentru „Adevărul“, că femeia a ajuns consilier general în momentul în care, pe listele PDL pentru 2012 – 2016, s-a luat decizia să apară şi un om obişnuit, care să nu aibă legături cu politica, dar care să aibă un proiect interesant. „Au decis atunci să aloce un loc pentru un om simplu. Aşa a ajuns consilier general Simona Creţu. E de plâns, vă spun sincer. Noi toţi din Consiliu ştim poveştile despre gânduri şi Univers. Încercăm să o <<supraveghem>> în ceea ce priveşte luările de cuvânt. Se pare că acum a scăpat puţin de sub control, dacă pot spune aşa, făcând o glumă“, se amuză un consilier general PNL.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite