Descinderi ale Poliţiei Capitalei la proxeneţi din Sectorul 5. Mascaţii au găsit la percheziţii bani, un „box” şi  multe pachete de ţigări VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Adevărul
Imagine: Adevărul

Un număr de 15 suspecţi de proxenetism au fost reţinuţi, marţi, în urma unor descinderi ale Poliţiei Capitalei sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în urma cărora au fost puse în aplicare 32 de mandate de aducere.

„În fapt, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat faptul că în perioada decembrie 2020 - prezent, persoanele în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituţiei în locaţii din Bucureşti şi din provincie, a 13 femei obţinând astfel foloase patrimoniale. În urma percheziţiilor efectuate, persoanele au fost conduse pentru audieri, la sediul Secţiei 24 Poliţie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cu ocazia efectuării celor 11 percheziţii domiciliare au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, precum şi alte probe de interes în cauză.

„În urma probatoriului administrat, 15 persoane au fost reţinute, urmând a fi prezentate în faţa magistraţilor cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism”, se mai arată în comunicat.

La acţiune au participat lucrătorii Secţiei 24 de Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul unor efective din cadrul Poliţiei Sectorului 5, precum şi ale Serviciului Acţiuni Speciale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite