Deţinuţii, scoşi la deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinuţii din Penitenciarul Jilava, 25 la număr, au fost scoşi ieri dimineaţă, dar şi în această dimineaţă, la muncă voluntară. La cererea Clubului Sportiv Dinamo, persoanele încarcerate au fost aduse la Stadionul „Ştefan cel Mare“, pentru a deszăpezi terenul de fotbal şi pista de atletism.

Infractori au fost păziţi de trei jandarmi pe toată durata acţiunii de îndepărtare a zăpezii, iar aceştia au fost nevoiţi să revină şi astăzi la teren pentru că nu terminaseră treaba. Jandarmii şi deţinuţii au ajuns la stadion la ora 8.30 şi au deszăpezit până la ora 15.00. „Am venit la 8.30 şi stăm până la ora 15.00. La ora 12.00 va fi o pauză de masă, cei de la penitenciar urmând să trimită aici mâncarea“, a spus agentul şef Radu Cărbunaru, unul dintre cei trei jandarmi care i-ai însoţit pe deţinuţi.

Au deszăpezit şi Ghencea

Infractorii nu erau de loc deranjaţi de munca pe care o depunea, din contră, erau chiar mulţumiţi. „Nu e prima oară când ies la muncă. Am mai dat, în trecut, şi zăpada de pe stadionul Ghencea. La o lună de muncă, am primit 5 zile în minus la pedeapsă. Datorită muncii pe care o depun, am primit şi permisie 24 de ore acasă“, a spus Costel Cojocaru, încarcerat pentru tâlhărie.

De asemenea, în această dimineaţă 15 deţinuţi de la Penitenciarul Jilava au ajutat la înlăturarea zăpezii de la adăpostul de câini de la Glina.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite