Din Gara de Nord pleacă zilnic 115 trenuri?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre acestea, şase au curse internaţionale către Moscova (Rusia), Kiev (Ucraina), Chişinău (Moldova), Viena (Austria), Budapesta (Ungaria) şi Istanbul (Turcia). Cursa către Grecia a fost anulată.

Trenurile aparţin atât CFR-ului cât, unor linii internaţionale dar şi unei linii private. Intervalul orar zilnic în care pleacă trenurile din Gara de Nord este 4: 45 – 23:45. Numărul trenurilor este mai mare iarna şi vara când se pun în circulaţie trenuri suplimentare spre litoral şi Valea Prahovei.

Gara de Nord, înfiinţată în 1872, este cea mai mare staţie feroviară a României, situată în municipiul Bucureşti. Bucureşti Nord este capătul liniei şi are un număr de opt peroane şi paisprezece linii.

Din Gara de Nord se poate ajunge direct la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu trenul operat de compania CFR Călători.
Gara este deservită de diverse rute de autobuze, troleibuze, tramvaie, o linie Expres (780) care face legătura cu aeroportul internaţional Henri Coandă şi de o staţie de metrou, aflată pe magistralele M1 şi M4.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite