Doi adolescenţi teribilişti din Bucureşti care aruncau cu petarde, pentru propriul amuzament, cercetaţi de jandarmi​

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Doi adolescenţi din Bucureşti care aruncau cu petarde pe asfalt, pentru amuzament, în apropierea unui complex sportiv din Capitală, sunt cercetaţi de jandarmi. Petardele aveau încărcătură mare de explozibil.

”Astăzi, în apropierea unui complex sportiv din Bucureşti, atenţia jandarmilor a fost atrasă de nişte sunete puternice, asemănătoare unor explozii. Deplasându-se în zonă, au observat doi tineri care aruncau petarde pe asfalt, pentru amuzament. 

În urma verificării datelor personale, s-au dovedit a fi minori, dar, având vârsta de 16 ani, au şi răspundere penală. Materialele pirotehnice folosite făceau parte din categoria celor interzise la deţinere de persoanele fizice neautorizate, având o încărcătură de explozibil destul de mare, care ar fi putut să le pună în pericol integritatea fizică”, au transmis, sâmbătă, jandarmii din Bucureşti. 

Aceştia au precizat că au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor, în baza Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, jandarmii recomandă părinţilor să-i supravegheze atent pe copii, întrucât jocul cu petarde le poate pune viaţa în pericol. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite