Doi bărbaţi arestaţi preventiv după ce ar fi jefuit şi bătut un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat/Sursa Foto: Inquam Photos
Taximetristul fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat/Sursa Foto: Inquam Photos

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv în urma unei altercaţii pe care au avut-o cu un taximetrist în Sectorul 3 din Capitală. Taximetristul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 1 august. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

”Din primele date a rezultat că în cursul dimineţii, persoana vătămată ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane, care i-ar fi sustras o sumă de bani. La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din maşină, moment în care s-a declanşat conflictul în care bărbatul a fost lovit”, potrivit anchetatorilor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate persoanele implicate, doi bărbaţi de 19 şi 25 de ani.  

Aceştia au fost audiaţi şi a fost dispusă măsura reţinerii. Cei doi indivizi au fost prezentaţi în faţa instanţei, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvâşirii infracţiunii de vătămare corporală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite