Doi noi suspecţi în cazul morţii canotorului Tudor Simionov. Poliţia britanică a dat în urmărire doi bărbaţi consideraţi extrem de periculoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia londoneză i-a dat în urmărire pe Ossama Hamed, de 25 de ani, şi Nor Aden Hamada (23 de ani), cei doi fiind trecuţi pe lista principalilor suspecţi în cazul morţii lui Tudor Simionov.

Anchetatorii au confirmat că Hamed apare într-una dintre înregistrările luate de pe camerele de supraveghere, chiar în timpul încăierării în care şi-a pierdut viaţa românul, însă nu au precizat dacă acesta l-ar fi înjunghiat pe Simionov sau dacă ar fi doar complice. Conform BBC, tot în acest caz, o femeie în vârstă de 26 de ani, Shaymaa Lamrani, a fost pusă sub acuzare pentru obstrucţionarea justiţiei şi va depune mărturie.

Anchetatorii au cerut şi ajutorul populaţiei pentru localizarea celor doi infractori.

Tudor Simionov a fost ucis în faţa clubului London’s Park Lane, chiar în noaptea de Revelion după ce s-a luptat cu nouă adversari. Momentele au fost înregistrate cu telefonul de unul dintre clienţii clubului. Românul lucra în echipa de securitate a clubului, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite. 

Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidentul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii. Presa din Marea Britanie l-a numit „erou” pentru curajul său. Doi dintre săi au fost de asemenea înjunghiaţi în altercaţie, precum şi o femeie de 29 de ani, însă aceştia au fost ulterior externaţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite