Două persoane încarcerate în urma unui accident grav produs pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti din Capitală FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti din Capitală. Au fost împlicate două autoturisme, iar din accident au rezultat cinci victime, trei adulţi şi doi copii.

Sosiţi la faţa locului o maşină de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD, pompierii militari au constatat că două dintre victimele adulte sunt inconştiente şi încarcerate. 

Pompierii acţionează pentru scoaterea victimelor din fiarele contorsionate. 

Cei doi copii au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru mai multe investigatii.

„În autoturismul de culoare roşie se aflau doi adulti care au fost descarcerati (sot si sotie) si cei doi copii”, anunţă salvatorii.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un copac.

„În jurul orei 15:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti. Conducătorul unui autovehicul, femeie în vărsta de 44 de ani care se deplasa pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisesti dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către  Str. Ion Ionescu de la Brad, în momentul în care a ajuns în dreptul Str. Câmpiniţa, a efectuat virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula din sensul opus de mers. În urma impactului, unul dintre cele 2 autovehicule a ricoşat într-un copac. Traficul rutier este restricţionat pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisesti dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către  Str. Ion Ionescu de la Brad, circulaţia autovehiculelor făcându-se alternativ pe celălalt sens, sub îndrumarea agentilor de poliţie aflaţi la faţa locului. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier”, anunţă Brigada Rutieră.

accident grav sisesti
accident grav sisesti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite