Elevi la Jean Monnet despre proful acuzat de viol: „E un playboy amator! Bravo Justiției!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arestarea pentru 29 de zile a dascălului acuzat de viol a stârnit reacții de bucurie pe pagina de Facebook ,,Afară din învățământ cu Vișan Dan Octavian”, creată de o parte dintre elevii liceului care îl condamnă pe dascăl.

La scurt timp după trimiterea în arest preventiv a lui Dan Octavian Vișan (26 de ani), administratorii paginii de Facebook au postat următorul mesaj: ,,VISAN A FOST ARESTAT PENTRU 29 DE ZILE”. Imediat au urmat zeci de comentarii din partea inculpatorilor.

,,Corect! Intretinerea de relatii sexuale cu o minora!”, a spus Diana Balcacean.

,,Nu ne bucuram pentru nenorocirea lui,dar consideram ca a fost o decizie justa...”, a lămurit administratorul paginii.

„Nu ne jucăm cu destinele oamenilor!“

,,Cred ca le tremura mainile pe tastatura sustinatorilor playboyului amator, dar asta e, trebuie sa inteleaga ca s-a facut dreptate!!!”, a adăugat Claudiu George.

,,Justitia romana a confirmat pozitia noastra! Aici nu ne jucam cu destinele oamenilor in functie de parerile noastre subiective si partiale. Noi am venit cu argumente, nu cu injurii si amenintari.”, a clarificat Nicoleta.

,,Din pacate nu multi inteleg ca adolescentii nu sunt obiecte sexuale, de care sa dispunem dupa bunul plac, invocand scuze patetice: ca sunt provocatori, rasfatati sau beti”, a mai adăugat aceasta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite