Elevii din Sectorul 6 al Capitalei plantează copaci în cadrul programului „Şcoala Altfel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor planta copaci în sectorul 6 FOTO Arhivă
Elevii vor planta copaci în sectorul 6 FOTO Arhivă

Zeci de elevi din Bucureşti vor participa, joi, la o acţiune de plantare a 50 de copaci în Sectorul 6 al Capitalei. Activitatea face parte din proiectul „Şcoala Altfel“, care îşi propune să îi responsabilizeze pe tineri în ceea ce priveşte mediul înconjurător.

Elevii care vor participa la acţiunea de plantare studiază în Liceul Teoretic „Marin Preda“, în apropierea căruia vor planta cei 50 de copaci. Acţiunea va începe la ora 10.00 şi face parte din proiectul „Şcoala Altfel“, care este în plină desfăşurare şi îşi propune să îi responsabilizeze pe tineri în ceea ce priveşte natura.

Participanţii vor fi sprijiniţi de echipe ale Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi de echipele Urban SA.

„Pentru orice copil, este esenţial să conştientizeze importanţa oricărei iniţiative ce poate proteja mediul înconjurător. <<Şcoala Altfel>> este momentul oportun în care elevii pot participa la activităţi de plantare de copaci, gest preţios pentru natură. În timp, după ce vor mai creşte, copiii vor aprecia valoarea acţiunii lor“, a declarat viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

Pe aceeaşi temă:

„Cei ce căsăpesc copacii, să se pupe-n bot cu dracii“. Circa 200 de oameni au protestat faţă de distrugerea spaţiilor verzi din Capitală

„Nu ne mai tăiaţi respiraţia“. Mai mulţi bucureşteni fac un flashmob pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de „mutilarea“ parcului Herăstrău

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite