Elevul reţinut de poliţie din cancelaria liceului de fiţe Jean Monnet este fiul unui consilier PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bibu, elevul reţinut azi de poliţie, direct din cancelaria liceului Jean Monnet, este fiul consilierului local PDL din Tulcea, Nicolae Bibu. Liceanul a fost ridicat de oamenii legii pentru a fi cercetat în privinţa unui accident rutier care a avut loc acum un an.

Alexandru Bibu a împlinit vârsta de 18 ani pe 31 august 2011. Tot în acea lună, după o petrecere la care a băut peste măsură, s-a urcat la volanul unei maşini de teren şi a început să conducă haotic prin Bucureşti.

Accident rutier, la 17 ani


Elevul nu împlinise încă vârsta de 18 ani. În acea noapte de 3 august, liceanul a lovit patru maşini, printre care şi un taxi, aflate în faţa unui hotel de pe Calea Victoriei.

După coliziune, tânărul a oprit maşina la câţiva metri distanţă şi a luat-o la fugă. De asemenea, acesta a trecut milimetric pe lângă câţiva pietoni.

Elevul de la Jean Monnet era beat la volan


„Vă spun sincer, era să omoare patru oameni. Copil de 17 ani, nici nu pot să îi spun copil, băut la volan, maşina nu era a lui. Lovise o maşină pe Calea Victoriei, un taximetrist, a intrat pe roşu în curbă şi era să intre şi în taxiul care era aici cu doi prieteni de-ai mei", a spus Liliana Mincă, senator PC, unul dintre martorii incidentului din acea noapte.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Alexandru Bibu, elevul reţinut din cancelaria liceului Jean Monnet!


După ce l-au prins, poliţiştii l-au testat cu alcooltestul, care a ieşit pozitiv cu 0,32 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Elevului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Alexandru Bibu frecventa cluburile de fiţe

Elevul de la Jean Monnet este şi un adept al clubulurilor şi cafenelelor de fiţe din Capitală.

Acesta a postat pe pagina personală de Facebook locurile unde îi place să se distreze, printre care regăsim cluburile de fiţe Bamboo şi London Club, dar şi cafeneaua Eatery, amplasată în zona luxoasă a Bucureştiului, Dorobanţi.

De asemenea, unii dintre prietenii elevului sunt copiii unor cunoscuţi politicieni, cum ar fi Ana, fata senatorului Mircea Geoană, dar şi fiul lui Marian Vanghelie, primarului Sectorului 5.

Citeşte şi:

Puştiul consilierului tulcean Nicu Bibu, prieten cu fiica lui Geoană


GALERIE FOTO „Alexandru nu mai pupă niciun majorat!"


GALERIE FOTO Puştiul unui consilier PDL Tulcea a lovit trei maşini după ce a gonit fără permis pe străzile Capitalei


Săptămâna beizadelelor

Alexandru Bibu este fiul consilierului PDL, Nicolae Bibu
Alexandru Bibu este fiul consilierului PDL, Nicolae Bibu
Alexandru Bibu este fiul consilierului PDL, Nicolae Bibu
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite