EXCLUSIV Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni au murit şi alţi trei au fost răniţi în urma unui accident produs în această dimineaţă pe Calea Floreasca. Accidentul a fost provocat de şoferul unui BMW, urmărit în Bucureşti de o maşină a Poliţiei. Acesta a lovit trei maşini, dintre care şi un taxi.

UPDATE ORA 15.00

Un taximetrist la o firmă din Ilfov, care a ajuns la locul accidentului la doar câteva minute de la impact, a povestit pentru bucuresti.adevarul.ro scena îngrozitoare pe care a văzut-o în această dimineaţă.

„Erau foarte multe maşini de Poliţie, care au blocat Calea Floreasca. Deşi era foarte dimineaţă, se adunaseră mulţi oameni, în scurt timp s-a umplut strada. Şoferul cu BMW X5 a intrat în trei maşini, cu  viteză, printre care două erau taxiuri“
, a declarat taximetristul.

Acesta a mai spus că autoturismul în care era şoferul care a decedat a fost distrusă aproape complet în urma impactului. „Când am ajuns acolo şi am văzut toată nebunia, m-am dat jos din maşină să-mi dau seama dacă e un coleg sau o rudă de-a mea, care lucrează tot ca taximetrist. Maşina era făcută zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului, încerca să mai vorbească cu el. Nu ştiu dacă mai era viu sau nu“, a mai spus bărbatul.

Martorul a mai declarat că, în timp ce se uita îngrozit cum oamenii legii încearcau să salveze victimele, o tânără „tremura ca varga. A venit la mine să o duc până acasă. Era foarte foarte speriată. Nici nu mai putea să vorbească din cauza şocului. Foarte repede au venit ambulanţele şi au acoperit victimele“, a mai spus taximetristul martor.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

image

UPDATE ORA 11.35

Alexandru, şofer de taxi în Bucureşti, a povestit pentru bucuresti.adevarul.ro cum un coleg de-al său a văzut toată tragedia care s-a produs în această dimineaţă pe Şoseaua Floreasca din Capitală. „M-a sunat să îmi spună de accident. E taximetrist, e ditamai omul, a văzut multe la viaţa lui, dar îitremura vocea atât de tare de m-a speriat“, a declarat taximetristul bucureştean. 

Şoferul beat: „Ce, ce am făcut?“

Din declaraţiile prieteneului său, acesta a mai spus că şoferul care conducea beat bolidul era urmărit de o maşină a Poliţiei atunci când a lovit trei autoturisme.

Citeşte şi:

El este şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore
„Cică venea cu viteză foarte mare dinspre Şoseaua Nordului, cu Poliţia după el. Cel mai probabil venea de pe la un club, nu a vrut să oprească atunci când i-a făcut semn Poliţia şi a gonit ca nebunul. Fata nici nu apucase să se urce în taxi. I-a izbit cu putere, la viteza pe care o avea, şi au murit oamenii pe loc. După accident, cică dementul a coborâţ din maşină şi a început să urle: Ce, ce am făcut? N-am făcut nimic!“
, a mai spus bărbatul.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

image

Despre tragedia de pe Calea Floreasca, taximetristul a mai declarat că legile din România sunt prea uşoare pentru a-i potoli pe şmecherii de pe şosele. „Ar merita să stea în puşcărie toată viaţa pentru aşa ceva. Sunt oameni fără vină care mor din cauza acestor şmecheri cu maşini scumpe. Pentru taximetrişti, care stau foarte mult pe stradă, e foarte periculos. Nu aţi văzut şi ăla care a fost ucis acum vreo lună? I-a băgat un cuţit în gât şi l-a omorât. Nu l-a mai prins nimeni!“, a mai povestit taximetristul din Capitală.

Tânăra a fost aruncată prin geam

Tânărul a acroşat cu bolidul pe care îl conducea cu viteză mare un autoturism şi apoi a ricoşat într-un taxi în care tocmai se urca o tânără. Atât tânăra, cât şi şoferul de taxi au decedat pe loc.

Şoferul care a provocat accidentul era însoţit de trei prieteni alături de care a petrecut în clubul Bamboo până la ora 4.00 dimineaţa. Se pare că şoferul era urmărit de poliţie, iar în încercarea sa de a scăpa, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Maşina a ricoşat într-un taxi, în care tocmai se urcase o tânără. Aceasta a murit pe loc.

"A fost aruncată prin geam şi s-a lovit de copac", susţine unul dintre martorii accidentului.

Prietenii tânărului au ajuns la spital cu răni grave, însă acesta a scăpat nevătămat. Tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat etilotestul. El a fost luat de poliţişti şi a fost la IML pentru teste.


Poliţiştii fac cerectări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite