EXCLUSIV: Şeful ITM Bucureşti, la plimbare cu subalterna preferată (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţiile şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti despre cazul bucureştencei care a făcut stop cardiac la serviciu şi a intrat în comă profundă a stârnit revolta cititorilor de pe www.adevarul.ro.

Drama tinerei Carmen Ramona Câciu, o programatoare de 34 de ani, mamă de gemeni, care a muncit până la epuizare, nu pare să-i impresioneze pe reprezentanţii ITM. Directorul instituţiei, Constantin Bujor, spune că în astfel de situaţii nu se face anchetă decât dacă angajatul moare sau rămâne cu invaliditate permanentă. El invocă în acest sens prevederile Legii 319 din 2006, în care se precizează că evenimentele care au produs incapacitate temporară de muncă se cercetează de către angajator.

“Pentru cine-l cunoaşte, atitudinea domnului Bujor nu e o surpriză!”, ne-a declarat unul dintre angajaţii ITM, sub condiţia păstrării anonimatului. “De când a ajuns şef, nu face decât să se spele pe mâni şi să nu se implice în probleme delicate. Îi place să-şi vadă de treaba lui, gen controale de rutină la nu ştiu ce firme de apartament. Asta când e la birou, pentru că, de multe ori, lipseşte cu orele de la birou, motivând că face teren”, a mai spus sursa noastră.

Ce fel de “teren” face directorul ITM Bucureşti se poate vedea foarte bine în următoarele fotografii surprinse de paparazzi în urmă cu câteva luni. Constantin Bujor s-a plimbat o după-amiază întreagă cu maşina condusă de Cecilia Voicu, şefa Biroului Control Relaţii de Muncă 2. Într-una dintre poze, se poate observa poziţia relaxată a şefului care îşi sprijină mâna pe tetiera scaunului ocupat de subalterna sa.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE CU DIRECTORUL ITM SI SUBALTERNA SA

Relaţia mai mult decât apropiată dintre cei doi este întărită de interesele lor extra-profesionale. Astfel, potrivit declaraţiilor de avere, Bujor şi Voicu au cumpărat în acelaşi an 2008 câte o parcelă de teren în aceeaşi comună, Ulmi, din judeţul Giurgiu. Culmea coincidenţei, terenurile au fix aceeaşi suprafaţă, de 424 metri pătraţi.

Click aici pentru a vedea delaratia de avere pe 2009 a lui Constantin Bujor

Click aici pentru a vedea delaratia de avere pe 2009 a Ceciliei Voicu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite