EXCLUSIV Avocatul elevei de la Jean Monnet care îşi acuză proful de viol: „Simpatia elevilor pentru dascăl nu are legătură cu violul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Sîrbu, supranumit şi „avocatul invincibil“, cel care o reprezintă pe Oana, elevă la Jean Monnet, susţine că decizia de arestare pentru 29 de zile a profesorului Dan Vişan trebuie privită ca o „stare de normalitate pentru România“.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis astăzi arestarea pentru 29 de zile a profesorului de sport Dan Octavian Vişan (26 de ani) de la Liceul „Jean Monnet“ din Capitală. Hotărârea magistraţilor vine în urma recursului făcut de procurori după eliberarea, acum două săptămâni, a dascălului reţinut atunci pentru 24 de ore.

Avocatul Cristian Sârbu, cel care o reprezintă pe Oana, eleva acuzatoare, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro: „Românii trebuie să înţeleagă că aceasta este o stare de normalitate. Simpatia elevilor nu-l scuteşte pe dascăl de infracţiunea pe care a făcut-o“.

Apărătorul a mai subliniat că, deocamdată, familia elevei nu s-a gândit la daune morale. „Tot ce vor părinţii fete este ca acest om să facă puşcărie, să se facă dreptate. Nu s-a gândit nimeni la o sumă de bani pe care să i-o ceară“, a mai spus Sîrbu.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

De partea elevei acuzatoare
Supranumit „avocatul imbatabil“, Sîrbu se laudă cu un record de procese câştigate în cazul unor fotbalişti sau oameni de afaceri celebri din România.

Avocatul celebrităţilor a ales de această dată să reprezinte familia uneia dintre vctime, respectiv a taximetristului. Sîrbu nu a stat departe nici de scandalul sexual de la Liceul „Jean Monnet“, în care se vehiculează acuzaţii de viol din partea unui profesor de sport asupra unei eleve de clasa a XI-a. Sîrbu s-a oferit s-o reprezinte pe elevă şi speră ca pe baza reţetei sale de succes să-i facă dreptate fetei.

Cine este „avocatul invincibil“

Un alt caz care l-a făcut celebru pe Cristian Sîrbu este crima comisă de soţul  creatoarei de modă Romaniţa Iovan. Procesul a avut loc în urmă cu cinci ani, atunci când Adrian Iovan l-a împuşcat în propria casă pe un hoţ de locuinţe. Avocatul a reuşit, atunci, să-i convingă pe judecători că pilotul a acţionat în legitimă apărare.



CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu avocatul Cristian Sîrbu şi vedetele



Pe lista clienţilor de renume pe care îi are Sîrbu în palmares se mai numără şi Adrian Mutu, Giovani Becali, Sorin Oprescu, dar şi înalţi deminitari, precum Ludovic Orban.

image
image

Citeşte şi:

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite