FACEBOOK PENTRU MORŢI. Loc de veci virtual, noua modă internaută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trecerea în nefiinţă ar putea deveni trecerea în spaţiul virtual. Cei care vor să rămână pe vecie în spaţiul virtual, îşi pot cumpăra un loc de veci pe unul dintre cele două site-uri de profil. Aşa cum bunicii noştri îşi cumpără un loc în cimitire, internauţii îşi pot rezerva spaţiu în unul dintre cele două cimitire virtuale, cu taxe de cel puţin 50 de dolari pe an.

i-Tomb.net şi I-Postmortem sunt două dintre site-urile care păstrează pentru veşnicie, cel puţin aşa se laudă, ultimele dorinţe, biografiile şi gândurile răposaţilor. Nu trebuie decât, asemenea site-urilor de socializare, să-ţi faci un cont pe unul dintre site-uri, să achiţi taxa anuală de administrare, care costă minim 50 de dolari, şi să-ţi aştepţi sfârşitul pământesc.

Şi afacerea este una prosperă, dacă ne gândim că unul dintre antreprenori a reuşit să strângă deja 2 milioane de dolari. Ca şi pe mormintele reale, pe cele virtuale pot depune cei dragi flori şi aprinde lumânări, dar în plus se pot încărca poze şi filmuleţe cu răposatul. Urmaşii defunctului moştenesc administrarea contului.
Cum în acest an se estimează că vor trece în nefiinţă 54 de milioane de oameni, afacerea ar putea fi una înfloritoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite