Familia lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, organizează la un an de la moarte micuţului un eveniment de comemorare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Anghel a fost ucis de o haită de câini FOTO Facebook
Ionuţ Anghel a fost ucis de o haită de câini FOTO Facebook

Familia lui Ionuţ Anghel, copilul ucis în toamna anului trecut de câini pe un domeniu privat în apropierea Parcului Tei, a anunţat că va organiza o manifestaţie prin care „să-i reamintească micuţului că România nu l-a uitat“.

Astfel, marţi, 2 septembrie, bucureştenii sunt invitaţi în Parcul Herăstru din Capitală, aici unde va avea loc manifestaţia.

„Fără să vrea şi fără să ştie, acest suflet nevinovat a devenit eroul României: datorita lui, instituţiile statului au adoptat, în sfârşit, legea care trebuia să facă să dispară toţi câinii de pe străzi şi care, în memoria lui, îi poartă numele - Legea lui Ionuţ“, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul de comemorare, aşa cum a fost numit pe reţelele de socializare, este organizat de Asociaţia Memoriala Ionuţ Cosmin Anghel (AMICA) şi este susţinut de Iniţiativa pentru Responsabilitate Civică (IREC) şi Asociaţia Procivilizaţie fără maidanezi.

Citeşte şi:

Cum mor câinii fără stăpân în adăposturile din România: maidanezi în cuşti cu cadavre, sânge şi mâncare amestecată cu excremente

Familia lui Ionuţ, copilul ucis de câini, a înfiinţat o asociaţie în memoria lui: Ajutăm copiii bolnavi, pe cei atacaţi de animale domestice

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite