Familia regretatului actor Toni Tecuceanu a învins în instanţă Spitalul Matei Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Batei Balş trebuie să pună la dispoziţia familiei actele din dosarul medical al actorului. Acesta a murit la începutul lunii ianuarie 2010, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce ar fi contractat virusul AH1N1 sau “gripa porcină”.

Familia Tecuceanu este aproape de a afla adevărul despre moartea lui Toni Tecuceanu, fostul actor de la Cronica Cârcotaşilor. Tribunalul Bucureşti a dat o primă sentinţă pe 7 decembrie împotriva Spitalul Matei Balş. “Admite acţiunea faţă de pârâtul I.N.B.I. “Prof.Dr.Matei Balş”. Obligă pârâtul I.N.B.I. “Prof.Dr.Matei Bals” la comunicarea în scris către reclamanţi a informaţiilor solicitate prin cererea înregistrată de pârât sub nr.335/18.01.2010, respectiv a dosarului medical complet al defunctului Tecuceanu Aurelian Antonio, precum şi a celor referitoare la starea de carantina şi la cauzele ei. Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, se arată în decizia pronunţată de Tribunalul Bucureşti.

Isteria vaccinării după moartea lui Toni

Paul, fratele lui Toni Tecuceanu, a salutat decizia instanţei. „Tribunalul Bucureşti ne-a dat astăzi câştig de cauză în dosarul în care am cerut obligarea unităţii sanitare la comunicarea întregului dosarul medical fratelui meu. În plus, conducerea institutului va fi obligată să ne ofere explicaţii scrise privind starea de carantină instuită la “Matei Balş” în perioada în care Toni a fost internat acolo”, a scris Paul Tecuceanu pe blogul său.
Regretatul actor a murit la începutul lunii ianuarie 2010, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce ar fi contractat virusul AH1N1 sau “gripa porcină”. După decesul său, în România s-a declanşat o adevărată isterie cu privire la vaccinarea împotriva temutului virus.

MAI CITIŢI ŞI:

„Toni Tecuceanu“, marcă înregistrată

Bucureşti: Toni Tecuceanu, ucis de acinetobacter

VIDEO Bucureşti: A murit Toni Tecuceanu de la Prima TV

GALERIE FOTO Toni Tecuceanu

Vedeţi cum i-a păcălit Toni Tecuceanu pe Mutu şi Chivu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite