Festivalul de Teatru Independent de orice începe pe 20 august la MŢR. Cât costă biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul de Teatru Independent Undercloud se va desfăşura în perioada 20-31 august în Bucureşti FOTO Adevărul
Festivalul de Teatru Independent Undercloud se va desfăşura în perioada 20-31 august în Bucureşti FOTO Adevărul

Cea de-a şasea ediţie Undercloud se desfăşoară anul acesta în perioada 20 - 31 august şi aduce 28 de spectacole, cele mai bune producţii ale teatrelor independente din ţară intrând în competiţie pentru premiile festivalului. Spectacolele se vor ţine zilnic în una dintre celei trei locaţii: Sala Horia Bernea (NCRR), la Clubul Ţăranului şi în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti.

Debutul acestei ediţii va fi marcat de spectacolul „Măscăriciul”, cu Horaţiu Mălăele şi Nicolae Urs, un adevărat eveniment teatral care se joacă de opt ani cu sala plină, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Tot marţi, de la ora 21:00, va avea loc „Mecanica Inimii”, spectacol lectură produs de Undercloud în regia lui Chris Simion, cu o distribuţie formată din câţiva dintre cei mai mari actori ai momentului, care susţin teatrul independent: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Râlea, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu.

Miercuri, 21 august, curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român se va transforma sub luminile primului spectacol de teatru acrobatic din România, „Omul Pescăruş”, iar joi, Medeea Marinescu şi Marius Manole vor putea fi revăzuţi într-un spectacol de excepţie în regia lui Radu Beligan, „Fă-mi loc!”.

Pentru prima oară, Undercloud adăposteşte anul acesta spectacole-concert, prin care actriţele Aylin Cadîr şi Anca Sigartău pot fi redescoperite. De asemenea, Undercloud susţine teatrul tânăr şi foarte tânăr, prezentând unele dintre cele mai bune spectacole de absolvire de la UNATC „I.L. Caragiale” precum şi pe cel care va câştiga premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Ideo Ideis din Alexandria.

”Festivalul Undercloud este direct, onest şi curajos, este butonul de refresh care trebuie apăsat la sfârşitul unei veri lungi. Foloseşte poveştile zilei de azi pentru a da un imbold spectatorilor şi creatorilor de teatru, pentru că vorbeşte despre aici şi acum, pentru că e liber, pentru că provoacă la dialog”, este prezentat evenimentul de sursa citată.

Biletele se găsesc la Clubul Ţăranului din 15 august si online. Pentru informaţii şi rezervări puteţi suna la 0727.100 856.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Începe distracţia: Summer Well 2013 se deschide mâine la domeniul Ştirbey. Programul şi transportul

FOTO Bucureştiul a strigat „Rock the City“. Prima zi a festivalului în imagini

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite