Firea, despre declaraţia lui Orban că RADET va intra în faliment: De unde ştie domnul Orban ce se va întâmpla luni, ce va decide judecătorul sindic?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţii Gabriela Firea / FOTO Inquam Photos / George Călin / 12 nov 2018

Primarul general, Gabriela Firea, a spus că PNL este vinovat de situaţia financiară a RADET, conducerea regiei fiind, ani de zile, asigurată de reprezentanţi ai acestuia partid.

Premierul Ludivic Orban a declarat, miercuri seară, la B1 TV, că „falimentul RADET este iminent”.

„După ştiinţa mea, luni trebuie să se pronunţe instanţa în procedura de faliment a RADET. Din punctul meu de vedere, după cum arată datele, falimentul RADET este iminent”, a spus şeful Guvernului.

„Avem, din păcate, un premier sadic, un premier care a fost viceprimar şi care teoretic ar trebui să cunoască problematica RADET pentru că este unul dintre oamenii care, indirect, a contribuit la situaţia financiară a RADET, prin prisma faptului că, ani de zile, conducerea RADET a fost asigurată de PNL. Dacă cineva a dus la familemnt şi insolvenţă această regie, acel cinevase numeşte PNL.”, a spus Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

„De unde ştie domnul Orban ce se va întâmpla luni, ce va decide judecătorul sindic? (...) Eu cred că justiţia este liberă, iar judecătorul sindic este un om responsabil şi nu va da satisfacţie ordinului pe unitate pe care-l transmite la televiziuni, înainte de primul tur domnul premier sadic Orban”, a mai spus Firea.

Aceasta a precizat că RADET a mai fost în faliment, dar asta nu înseamnă că oamenii vor rămâne peste iarnă fără agent termic.

Instanţa ar putea declara falimentul RADET şi luni, primăria Capitalei trebuie să fie conştientă de asta, a afirmat, miercuri, noul ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite