Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Firea, despre dejecţiile de pe Dâmboviţa: Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe! Lăsaţi distracţia, campania electorală şi aşa-zisele controale

17
4 Jul 2020 18:22:49
Autor: News.ro
FOTO: Facebook/ Gabriela Firea
FOTO: Facebook/ Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere Ministerului Mediului să cureţe dejecţiile de pe Dâmboviţa, transmiţându-i ministrului Costel Alexe să lase „distracţia, campania electorală şi aşa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive” şi să vadă ce se întâmplă cu ochii săi, acuzându-i pe cei de la minister că nu-şi fac treaba..

 „Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Aud că vă relaxaţi în Deltă, la resort luxos!! Lăsaţi distracţia, campania electorală şi aşa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive. Vedeţi ce se întâmplă sub ochii voştri!! E treaba voastră şi nu v-o faceţi!! Domnul Ministru e pe la Iaşi, prin campanie, vrea să fie preşedinte de Consiliu judeţean! Îl doare în cot de Bucureşti! Aici vine doar să-şi ia salariu gras, secretară drăguţă, maşini, protocoale, interese!!”, scrie Firea pe Facebook.
 
 Ea afirmă că a trimis sesizări oficiale şi către Ministerul Mediului, şi către Apele Române, să cureţe dejecţiile de pe Dâmboviţa. 
 
„Personal i-am sesizat suplimentar Domnului Alexa de la Mediu problema! Nu a catadicsit să răspundă! Nu-i pasă! Nu-l interesează! Nu trece pe acolo, probabil! Deci, problema nu există!”, scrie primarul Capitalei.
 
Ea susţine că  ministrul Mediului nu lasă nici Primăria Generală să intervină, să cureţe, egumentând că nu Primăria e proprietar sau administrator, ci Guvernul, dar nici autorităţişe de mediu nu fac nimic. 
„Indolenţă crasă! Dispreţ faţă de oameni! Cel mai penibil ministru al mediului!”, conchide Gabriela Firea.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

Klaus Ciocannis
4.07.2020, 18:27:56

Deci sa vina ministerul sa curete borhotul aruncat de prin oras? bhahahahahahahahaha Dovada suprema ca Politia Locala e goala de continut! coana firea, nu mi-am mai spalat WC-ul de prin aprilie.. nu vrei sa faci un drum pana in Berceni si sa te ocupi? la fel de stupid suna si ce zici tu :))))

+5 (13 voturi)
mihai radu
4.07.2020, 18:42:15

"Borhotul"ăla nu este aruncat de trecători,sunt fisuri în casetele de canalizare de sub albie,rahatul se infiltrează și iese la suprafață,iar administrarea este la ministerul mediului,primăria chiar dacă vrea nu poate să intervină fiindcă ar face cheltuieli fără justificare,Firea mă dezgustă,dar cănd faci mișto trebuie să sti măcar despre ce este vorba !

-4 (12 voturi)
Klaus Ciocannis
4.07.2020, 18:53:57

vrei sa imi spui ca gunoiul care balteste pe rau vine de sub pamant si nu sunt aruncate de trecatori? :)) ale draq sticle de pepsi cum ies ele de sub pamant macar sa iasa petrol!

+6 (10 voturi)
Klaus Ciocannis
4.07.2020, 18:56:31

Firea nu are dreptul sa se planga in orasul asta, nici macar atunci cand are dreptate.

+2 (4 voturi)
mitrut
4.07.2020, 19:00:50

Ca doar n-o sa faca ea curatenie in propria ograda!

+3 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (17)