Firea: Ieri au oprit apa caldă în jumătate din Capitală, sectoarele 2, 3, 4. Am depus plângere penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţii Gabriela Firea / FOTO Inquam Photos / George Călin / 12 nov 2018

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi că luni a fost oprită apa caldă în sectoarele 2, 3 şi 4 din Bucureşti, iar din acest motiv a depus plângere penală, precizând că a venit la PSD să discute cu premierul Viorica Dăncilă despre aceste probleme.

„Am făcut un efort şi am venit pentru că nu mai putem să spunem una la televizor şi alta să se întâmple concret. Ieri au oprit apa caldă în jumătate din Bucureşti, sectoarele 2, 3, 4. Am făcut plângere penală pentru cei care au luat această decizie, pentru că apa caldă trebuie să se distribuie continuu", a declarat Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a catalogat drept o premieră decizia Elcen de a opri apa caldă, fără a informa conducerea RADET.

"În premieră, Elcen a oprit apa, fără să informeze conducerea RADET. Cred că e un sabotaj la nivelul cetăţenilor. Vreau să îi spun şi doamnei premier, că nu e normal", a completat edilul.

Primarul general Gabriela Firea a venit luni la Parlament să discute cu premierul Viorica Dăncilă, spunând că vrea să o anunţe ce probleme are Primăria Capitalei, multe generate de tăierile de buget.

"I-am semnalat problemele cu care se confruntă Primăria Capitalei. Suntem într-o situaţie dificilă cu plăţile pentru spitale, cu RADET, Elcen şi cu subvenţia pentru marile proiecte ale Capitalei. M-am întâlnit cu domnul ministru de Finanţe şi al Transporturilor în încercarea de a repara ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii doi ani. Până acum au fost discuţii tehnice care nu s-au materializat", a mai spus Firea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite