Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Bucureşti fără Firea? „Categoric pierd alegerile“. Liderul PSD ia în calcul posibilitatea de a nu mai candida

16
20 Feb 2020 10:42:50
Autor: Calin Mihai
Gabriela Firea nu ştie dacă va mai candida FOTO Facebook
Gabriela Firea nu ştie dacă va mai candida FOTO Facebook

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, ia în calcul pierderea alegerilor în cazul în care va candida din nou, astfel că se gândeşte la posibilitatea de a renunţa.

Gabriela Firea crede că nu poate face faţă bulei create în acest moment în care se doreşte renunţarea la taxe pentru că aşa îşi doreşte cetăţeanul.

Firea spune că degeaba ia unele măsuri benefice pentru Bucureşti, cum este taxa pe maşinile poluante,  dacă Nicuşor Dan, considerat a fi unul dintre principalii contracandidaţi, va anula această decizie.

Într-un interviu acordat lui Lucian Mândruţă, Firea spune că declaraţiile contracandidaţilor demonstrează că ”poluarea este bună”.

”Cum poţi să declari, ca Nicuşor Dan, că dacă ajungi primar anulezi taxa? Înseamnă că este bună poluarea. Mi s-a spus, tu ia măsura asta, pentru că este foarte bună pentru oraş, vei pierde alegerile, dar vei rămâne erou”.

Gabriela Firea spune că este ar putea pierde alegerile. ”Categoric le pierd! Mă uitam şi aseară la televizor, 90 la sută din discuţii erau acestea: că trebuie anulate toate taxele, trebuie să se reducă cuantumul pentru amenzi, pentru parcare neregulamentară în centru, trebuie să reducem tariful pentru apă...Şi premierul Orban vrea să spună să scoatem gardurile care protejează linia de tramvai, debandadă, haos, adică ne place haosul, dar nu recunoaştem. Cetăţeanul nostru, stăpânul nostru, dacă asta se doreşte”,a  spus Firea.

Totuşi, aceasta nu a precizat dacă se va retrage sigur din cursă. ”Păi mă mai gândesc, mai am timp. Alegerile vor fi la sfârşitul lui iunie”, a spus Firea, conform Digi24. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

grin
20.02.2020, 10:56:31

ana ?

Foisorul de Foc
20.02.2020, 12:31:46

Choar nu stiu, ce ne vom face, daca nu o vom mai vedea pe Firea cu sarma cu tot la Primarie? Probabil ca vom respira usurati de bani si de o pacoste isterica.

+6 (6 voturi)
defu gabi
20.02.2020, 13:30:08

Daca pleaca, foarte bine... pentru bucuresteni, vreau sa zic... Dar sa-si ia si caloriferul ala electric din poza cu ea. In recluziune la Targsor ii va fi util iarna...

+6 (6 voturi)
Lucifer
20.02.2020, 13:02:06

Poate candidează la Târgşor....

+4 (4 voturi)
Constantin Gadea
20.02.2020, 15:06:13

OARE ISI INCHIPUIE CINEVA, CA POATE EXISTA MACAR O SINGURA VULPE, SAU MACAR O SINGURA VIPERA , nesirete ?

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (16)