Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Firma de salubrizare din Sectorul 2 a fost amendată de Primărie, pentru nerespectarea contractului

0
27 Feb 2012 15:38:11
Autor: Vlad Ignat

Firma de salubrizare Supercom a fost amendată astăzi de Primaria Sectorului 2, în urma mai multor reclamaţii primite de la locuitorii deranjaţi de munţii de gunoaie adunaţi în spatele blocurilor lor. Firma este patronată de Ilie Ciuclea, adjunctul primarului in cadrul UNPR.


Odată cu încălzirea din ultimele zile, munţii de zăpadă care au început să se topească scot la iveală cantităţi impresonante de gunoaie menajere care nu au fost ridicate de cei ce ar fi trebuit să asigure salubrizarea în Sectorul 2. Astfel, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a amendat astăzi cu suma de 5.000 de lei firma de salubrizare “Supercom SA”. Mai mulţi locuitori din zona Baicului au făcut plângeri impotriva firmei cu care au contracte de salubrizare pentru neridicarea la timp a gunoiului menajer.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 2 susțin că administrația locală a primit mai multe plângeri de la cetățeni din cauza faptului că gunoiul menajer nu a fost ridicat de mai mult timp de firma de salubritate. O echipă de inspectori din cadrul Primăriei s-au deplasat în zona Lunca Florilor şi au constatat că sesizările locatarilor sunt întemeiate.

“De asemenea, firma de salubritate a fost obligată ca în cursul zilei de astăzi, luni, 27 februarie, să ridice gunoiul menajer de la asociaţiile de proprietari şi să respecte termenele de evacuare a deşeurilor prevăzute în contractele cu populaţia. Echipe de control de la Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 efectuează, în perioada următoare, verificări în toate cartierele pentru identificarea unor eventuale cazuri similare şi vor aplica amenzi contravenţionale maxime S.C. Supercom S.A. dacă vor mai fi găsite zone de unde nu s-a ridicat gunoiul menajer de la cetăţenii care au contracte de salubrizare”, informează administrația locală, conform site-ului de ştiri B365.ro

Bucureștenii din Sectorul 2 care vor să sesizeze astfel de probleme pot apela la numerele de telefon 0800.800.386 – telverde Primăria Sectorului 2 și 021.9654 – dispecerat SC Supercom SA.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările