Florentin Pandele, despre relaţia amoroasă cu Gabriela Vrânceanu Firea: "Da, o iubesc şi am cerut-o în căsătorie pe Gabi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista în vârstă de 38 de ani a primit cererea în căsătorie de la primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele (49 de ani). Acesta a recunoscut că o iubeşte pe vedeta TV şi speră ca Gabriela să accepte să-i fie soţie.

UPDATE, ora 13.45 Primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele, a reacţionat în urma articolelor apărute astăzi în presă, prin care ar fi cerut-o de nevastă pe vedeta Antenei 3, Gabriela Vrânceanu Firea.

Acesta a recunoscut că o iubeşte pe prezentatoare şi că doreşte să se căsătorească în curând cu ea. "Da este adevărat! Am cerut-o în căsătorie pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea! O femeie pe care o iubesc şi o respect foarte mult! Înainte de a fi persoană publică sunt un om normal cu sentimente şi trăiri ca oricare altul! L-am cunoscut pe Răzvan, Dumnezeu să-l odihnească, şi aş fi unul dintre cei mai fericiţi bărbaţi dacă Gabriela m-ar iubi, respecta şi mi-ar fi aşa de devotată cum i-a fost lui! Dacă Gabriela va accepta cererea mea în căsătorie m-aş căsători cu ea «imediat»!", se arată în comunicatul trimis de Pandele.

Vedeta Antenei 3 a declarat unui cotidian central că se simte onorată de solicitarea edilului.

"Am fost cerută în căsătorie. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul. Am trecut prin patru ani cumpliţi din cauza bolii grave a soţului meu, pe care îl regret enorm, şi nouă luni de doliu. Poate Dumnezeu îmi pregăteşte şi un "anotimp" mai însorit. Dacă nu doar pentru mine, măcar pentru fiul meu adolescent, care simte nevoia de stabilitate şi ocrotire", a declarat Firea într-un cotidian central.

Gabriela Vrânceanu Firea a mai spus că a primit până acum trei cereri în căsătorie, dar cea care a onorat-o cel mai mult a fost a edilului din Voluntari.

"Suntem doi oameni singuri, fiecare am trecut printr-o căsătorie, eu de 17 ani, el de 15 ani. Vom vedea ce ne rezervă soarta", a mai spus Firea.

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele se află acum în concediu. Asistenta jurnalistei a confirmat pentru reporterii Adevărul de Seară că vedeta Antenei 3 va reveni din concediu peste o săptămână.

Răsvan, soţul Gabrielei, a încetat din viaţă la începutul acestui an, în urma unui stop cardio-respirator. Acesta suferise, în urmă cu câţiva ani, un transplant renal care a dus la o serie de complicaţii.

Primarul Pandele a fost căsătorit timp de 15 ani

Florentin Pandele a fost căsătorit timp de 15 ani şi are doi copii, Andrei-Ionuţ - absolvent al IATC Bucureşti, Secţia Actorie şi Bogdan - absolvent ASE Bucureşti, specializarea "Relaţii economice internaţionale".

Primarul din Voluntari a fost trimis în judecată la sfârşitul anului 2008 de către procurorii anticorupţie, fiind acuzat de fals intelectual în forma continuată.

Amoruri cu jurnalişti şi politicieni

Mai multe vedete din mass-media românească şi-au „reglat” în public relaţiile cu oameni influenţi şi politicieni înainte şi după ce au cunoscut notorietatea.

Floriana Jucan este cunoscută pentru idila ei cu fostul ambasador elveţian la Bucureşti Jean-Pierre Vettovaglia.

În 1996, un scandal sexual-diplomatic făcea să curgă multă cerneală. Floriana Jucan, care scria la „Evenimentul Zilei”, a devenit amanta ambasadorului elveţian Jean-Pierre Vettovaglia. Iubirea lor, ocrotită de la nivel înalt, a fost însă rapid descoperită de către Departamentul Federal al Afacerilor Externe din Berna, care a decis rechemarea în ţară a ambasadorului.
Presa străină a interpretat legătura celor doi drept o tentativă de spionaj din partea statului român. În plus, diplomatul, din snobism sau doar ca formă de acoperire a păcatului comis, i-a cerut amantei, intentându-i un proces, să-i returneze toate cadourile pe care i le-a oferit. Povestea celor doi s-a încheiat între copertele romanului „Ambasadorul”, scris chiar de către Floriana Jucan, la vârsta de 21 de ani.
După relaţia cu ambasadorul elveţian, Floriana a avut o relaţie cu Gheorghe Vasile, cunoscut drept Gigi Kent, unul dintre cunoscuţii interlopi ai anilor 90.

Jurnalista Simona Bader l-a cunoscut pe prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, la o conferinţă de presă. Politicianul a cucerit-o pe Simona cu poezii şi au pasiuni comune: muzica şi filmele.

Laura Andreşan s-a jucat de-a jurnalismul o perioadă la „Cotidianul.”. A devenit cunoscută când şi-a dat demisia în direct, la postul OTV. Laura a stârnit mai multe scandaluri prin dezvăluirea relațiilor intime pe care le-a avut cu diverși oameni politici, fotbaliști sau alte persoane publice din România. În emisiunea de la OTV, Laura Andreșan l-a acuzat pe Liviu Negoiţă că a hărțuit-o sexual, în acest sens prezentând o casetă înregistrată în timpul unui interviu, în calitate de jurnalistă, realizat la casa acestuia.

Omul de televiziune Dana Războiu a fost căsătorită cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan. Divorţul s-a pronunţat după ce vedeta a depus plângere împotriva soţului la Poliţie, motivând agresiuni fizice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite