Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Florin Piersic pregăteşte prima reprezentaţie „Străini în noapte“ din acest an

0
10 Jan 2010 12:59:26
Autor: adevarul

Spectacolul regizat de Radu Beligan, „Străini în noapte“, o comedie despre infidelităţi, seducţie şi pasiuni, care se joacă cu succes de peste doi ani, cu Florin Piersic şi Emilia Popescu, va avea o nouă reprezentaţie, la 3 februarie, la Palatul Copiilor din Capitală.

Autorul piesei este dramaturgul francez Eric Assous, autor de piese de teatru radiofonic, scenarii pentru televiziune şi cinema, care s-a remarcat şi ca regizor, realizând „Les Gens en maillot de bain“ în 2000 şi „Sexes très opposés“, doi ani mai târziu. 

„Străini în noapte“ a avut numeroase reprezentaţii cu casa închisă în toată ţara, unii spectatori fiind nevoiţi, nu de puţine ori, să stea în picioare.

Atunci, Florin Piersic a povestit publicului cum a fost nevoit să ia atitudine, în timpul reprezentaţiei, împotriva celor care nu respectă teatrul. „Acum două săptămâni, la Constanţa, cineva a răspuns la telefon în timp ce noi doi eram pe scenă şi jucam. Am cerut să-mi dea mie telefonul. Mi l-a dat.Era o voce blondă. I-am răspuns, le-a relatat Piersic spectatorilor.

Biletele de intrare la „Străini în noapte“ costă 60 de lei şi pot fi cumpărate online sau de la casa de bilete a Palatului Copiilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările