FOTO Aglomeraţie în Piaţa Obor din Bucureşti, în ciuda măsurilor impuse pentru împiedicarea răspândirii Covid-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Piaţa Obor din Capitală a fost foarte aglomerată, sâmbătă, în weekendul Floriilor, în ciuda faptului că autorităţile au sfătuit cetăţenii să respecte distanţarea socială şi să evite aglomeraţia în această perioadă.

Imaginile vin în contextul în care, sâmbătă dimineaţă, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că „lumea a înţeles” şi că „aşteaptă în mod ordonat intrarea în piaţă”, după ce vineri piaţa a fost arhiplină şi foarte puţini oameni au fost surprinşi purtând măşti sau mănuşi, fiind necesară intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor a asigura respectarea măsurilor impuse de ordonanţele militare.

GALERIE FOTO

„Am văzut şi eu imaginile, am verificat, după care aţi prezentat imagini în care lumea a înţeles, aşteaptă în mod ordonat intrarea în piaţă, exact ca la un supermarket, iar vânzătorii au mijloace de protecţie, mă refer la mască şi mănuşi. A fost poate, la începutul zilei, acea dorinţă de a ieşi din casă, de a se bucura de produsele agroaliemntare, este miros de primăvară în fiecare localitate din ţară, oamenii îşi doresc să mănânce produse proaspete, iar producătorii să-şi etaleze produsele”, a declarat Marcel Vela la Digi 24.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite