FOTO Cum arată singurul patinoar sintetic şi ecologic inaugurat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul a fost inagurat astăzi FOTO PS4
Patinoarul a fost inagurat astăzi FOTO PS4

Bucureştenii care aleg să meargă în Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei pot patina pe singurul patinoar ecologic şi sintetic din Capitală. Acesta a fost inagurat astăzi şi este deschis zi de zi în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Astăzi, în Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei a fost inaugurat singurul pationoar sintetic şi ecologic din Bucureşti.

„Destinat utilizării în orice anotimp de către toate categoriile de vârstă, patinoarul este amplasat în Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4, în vecinătatea pistei de karting şi are o suprafaţă de 260 metri pătraţi. Realizat din materiale 100% ecologice, acesta nu produce niciun zgomot şi nu necesită conectarea şi alimentarea constantă cu apă“, susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Intrarea costă zece lei

Patinoarul nu are gheaţă, ci nişte plăci luase unse cu un material special obţinut dintr-o răşină specială, care îi ajută pe cei dornici de mişcare să patineze cu uşurinţă.

patinoar

Alunecarea, susţin reprezentanţii primăriei, se face mult mai fidel decât în cazul patinoarelor clasice, asigurând un contact excelent al patinatorului cu suprafaţa. Preţul unui bilet de intrare pentru o oră de patinaj costă zece lei, în timp ce închirierea unei perechi de patine costă cinci lei. Patinoarul este deschis în fiecare zi în intervalul orar 10.00 – 22.00.

patinoar

„Ca multe alte obiective realizate până în prezent în Parcul Lumea Copiilor, şi acesta este rodul unui parteneriat public – privat şi nu grevează Bugetul Local al Sectorului 4. Astfel, Autoritatea Locală pune la dispoziţie, contra cost, domeniul public, amenajarea fiind realizată integral de către investitorul privat“, au ţinut reprezentanţii primăriei să precizeze.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite