Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

FOTO Avioanele Hawks Of Romania au survolat principalele spitale din Capitală, în semn de mulţumire. Imagini aeriene spectaculoase

4
23 May 2020 16:45:57
Autor: News.ro
FOTO Aeroclubul României / Facebook
FOTO Aeroclubul României / Facebook

Formaţia de acrobaţie aviatică Hawks Of Romania a survolat sâmbătă principalele spitale din Bucureşti, în semn de mulţumire faţă de personalul implicat în lupta cu virusul Sars-Cov-2. Zborul lor a putut fi observat din Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, bulevardul Ştefan cel Mare, bulevardul Unirii, Piaţa Constituţiei.

„Hawks Of Romania are onoarea de a zbura peste principalele unităţi medicale din Bucureşti implicate în lupta cu COVID-19 în semn de recunoştinţă pentru personalul medical şi pentru toţi cei din prima linie!”, anunţă Aeroclubul României.

GALERIE FOTO

Au fost survolate Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” şi Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila" (Spitalul Militar).

Echipa a fost compusă din 2 aparate EXTRA 330SC şi 3 EXTRA 300L, pilotate de: George Rotaru – capul formaţiei;  Andrei Serbu – stânga interior; Laszlo Ferencz – dreapta interior; Ioan Aviatorul – stânga exterior; Teodor Munteanu – dreapta exterior.

Alături de Hawks of Romania a participat şi o aeronavă ZLIN 242, care a fotografiat de la înălţime această acţiune, cu un echipaj format din Andrei Ionut  Bogdan şi Ionuţ Hruşcă.

Aeroclubul României mulţumeşte celor care de la începutul epidemiei „luptă neîncetat şi faţă de care cuvintele sunt de prisos”.

Acest survol face parte din acţiunile dedicate împlinirii a 100 de ani de la fondarea Aeroclubului României.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

bios
23.05.2020, 17:48:20

Senzational ! Iti dau lacrimile de emotie...

-2 (2 voturi)
Marcel Cristea
23.05.2020, 21:51:05

Imitation is the sincerest form of flattery.

-1 (1 vot)
s Geo
24.05.2020, 00:34:48

Hmm...you woke up in the wrong neighborhood!

imsi imsi
24.05.2020, 13:10:29

Ce frumos ar fi sunat pt locuitorii bucurestiului "Soimii Romaniei" sau "Vulturii Carpatilor" sau sau... Asa lumea crede ca au venit martienii.... Au doamne acum stiu de ce Dinamo a ajuns o echipa prapadita fiindca nu si a schimbat numele in Dynamic !

Modifică Setările