Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

FOTO Borduriadă de tot râsul. Arbori sugrumaţi între borduri şi betoane în Sectorul 4

10
23 Feb 2020 13:06:00
Autor: Elena Deacu

Mai mulţi copaci au fost pur şi simplu sugrumaţi între borduri şi betoane, pe şoseaua Giurgiului, în Sectorul 4 din Capitală. Lucrările de amenajare a arterei au fost aspru criticate de asociaţiile civice, dar şi de cetăţeni. Aceştia reclamă că pomii betonaţi se vor usca numaidecât.

„Deoarece am tot scris despre situaţia spaţiilor verzi din Sectorul 4 şi a deciziilor pe care Primăria Sectorului 4 le ia în vederea modernizării sectorului, vă lăsăm pe dumneavoastră să comentaţi imaginile de mai jos”, scrie pe pagina de Facebook Asociaţia „Bucureştiul între Da şi Nu”.

Imaginile publicate arată cum copacii sunt pur şi simplu betonaţi şi înconjuraţi de borduri, care nu le lasă loc să crească.

Comentariile negative ale cetăţenilor la adresa lucrărilor nu au întârziat să apară.

„Aşa se spală banul public fără limite... primarul ăsta e campion la aşa ceva, cei care sunt mulţumiţi de asta nu ştiu câţi bani se fură, nu au idee câte altele importante şi utile se puteau realiza cu banii ăştia... De distrugerea naturii nici nu mai discutăm, e la «modă» în ţara asta“, scrie o persoană.

„O bătaie de joc. Copaci care cresc din asfalt, care au tăiate mare parte din rădăcini, spaţii verzi transformate în asfalt şi borduri... o bătaie de joc. Tovarăşul primar s-a umplut de banii din comisioane pe spinarea noastră, a celor din Sectorul 4. Suntem proşti şi indiferenţi, ne merităm soarta!”, scrie altă persoană.

Comentariile negative curg în continuare.           

O reacţie a avut şi ONG-ul Fundaţia Eco-Civica. „Primăria Sectorului 4 a transformat sectorul in cazemate şi cavouri, atât pentru spaţiile verzi şi arbori cât şi pentru cetăţeni! Numai oameni nesănătoşi la cap pot distruge inutil «cazemate de bani», bani obţinuţi din taxele şi impozitele cetăţenilor. Dacă tot avem un spital de psihiatrie în sector, de ce nu-l vizitaţi măi distrugătorilor, măcar un pic?! Nu ştim unde ajung aceste cazemate de bani dar poate Parchetele astea se mai trezesc şi ele din somnul cel de moarte, nu de alta dar poluarea atmosferică ne omoară zeci de mii de oameni.= Aceşti şmecheri mai vor un mandat din partea dumneavoastră, stimaţi cetăţeni, dar sperăm să primească un alt mandat, având in vedere câte «cavouri» au creat în sector. Nu uitaţi, toate lucrările sunt ilegale !!!”, arată un mesaj al Fundaţiei.

Imaginile vorbesc de la sine.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Hairy Potter
23.02.2020, 13:20:39

Ne meritam soarta. Alegem, si mai ales, si mult mai grav, toleram idiotenia, hotia, si ticalosia. Poate pentru ca.... multi dintre noi sunt la fel ca alesii nostri, numai ca nu au ajuns in pozitii de putere ? Oricum, mi-e greata....

+3 (5 voturi)
defu gabi
23.02.2020, 14:20:16

De obicei, primul lovit cu ciomagul e "Dorel" borduristul... Dar eu intreb, pe proiectantul "Dorel" si pe arhitectul "Dorel" ii lasam sa doarma linistiti?! "Specialistii" lui peste n-au mai facut masuratori in teren... Au luat hartiile de la primarie si-au desenat deasupra "proiectul"...

+1 (1 vot)
Ghe Stoian
23.02.2020, 13:37:40

Pacat de arborii respetivi ! Norocul cetatenilor din sect.4 este ca, dupa alegerile locale, nu va mai fi primar sect. 4 un psd-ist !!

+4 (4 voturi)
Ghe Stoian
23.02.2020, 13:39:03

Eroare : = respectivi !

+2 (2 voturi)
Tomescu Tom
23.02.2020, 14:00:52

Nu aveau dreptate cei de la Paraziții ..în cântecul lor " Slalom printre **etini " ???? :))))

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)