FOTO Vezi cum se transformă islazul comunei Tunari pentru B'ESTFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:

B’ESTFEST Summer Camp (1,2,3 iulie) vine nu doar cu muzică până în zori, ci şi cu o serie de experienţe inedite, care vor transforma islazul comunei Tunari într-o adevărată “tabără” de vacanţă.

Alături de terenul de lasertag amenajat în zona de Playground, B’ESTFEST va găzdui un adevărat parc de distracţii, cu lanţuri zburătoare, maşinuţe “tamponabile”, carusel şi trenuleţ pentru copii, anunţă organizatorii Emagic.



B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfăşura la iarbă verde, pe malul lacului Pasărea din comuna Tunari (în nordul Bucureştiului, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere), şi include pe afiş nume precum Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly, Hadouken!, Caspa, NAPT sau Nero.

Copiii au acces gratuit la festival dacă au până în 12 ani şi vin însoţiţi de un adult.

În cadrul zonei de Playground va fi amenajat un adevărat parc de distracţii, cu o suprafaţă de aproximativ 1000 mp, care se adresează şi adulţilor, nu doar copiilor.

image
image

În pauzele dintre concerte sau în aşteptarea show-lui trupei preferate, spectatorii îşi vor putea petrece timpul pe pista cu maşinuţe tamponabile sau dând o “tură” în lanţurile zburătoare ori în caruselul pentru adulţi.

Cei mai curajoşi dintre cei prezenţi se pot încumeta la o plimbare cu sky-lift-ul amplasat în această zonă, iar cei care vor să îşi măsoare forţa o pot face la aparatul de box electronic.

Copiii vor mai avea la dispoziţie un carusel şi un trenuleţ special dimensionate pentru ei.

Pentru spectatorii care prefera activităţi mai solicitante, zona Sports Area oferă pe lângă terenurile de sport, şi un panou de escaladă modern, realizat la standarde occidentale.

În zona Lake Lounge Area vă veţi relaxa cu o şedinţă de yogilates sau cu o carte bună. De asemenea, în zona Arts&Crafts, B’ESTFEST Summer Camp a pregătit pentru cei care vor să îşi testeze îndemânarea o serie de workshop-uri de origami, benzi desenate, colaje şi ilustraţii, sau pictură pe tricouri.



Biletele pentru această ediţie sunt în prezent disponibile la preţurile de 125 de lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de trei zile şi 15 lei voucherul pentru acces în camping, urmând ca în zilele de eveniment, acestea să fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la preţul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament şi 15 lei pentru voucherul de camping.

Copiii sub 12 ani au gratuitate, iar elevii şi studenţii beneficiază de 50% reducere, dacă vin cu gaşca de prieteni la festival, detalii pe www.bestfest.ro sau la adresa de email bestfest@myticket.ro.

Trenuleţ la B'ESTFEST
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite