Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Firea a prezentat fotografiile cu sârma găsită în intestin

10
15 May 2019 09:45:47
Autor: Laurenţiu Sirbu
Captură TV
Captură TV

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, marţi seară, la RTV, fotografii cu bucata de sârmă extrasă de medici în timpul unei intervenţii chirurgicale la colon. Gabriela Firea a suferit, în ultimele luni, trei intervenţii chirurgicale care au culminat cu descoperirea, în colon, a unei bucăţi de sârmă de aproximativ 4 cm lungime.

Acuzată că a inventat totul pentru că este campanie electorală, primarul general al Bucureştiului a prezentat, marţi seara, la România TV, ce au găsit medicii în timpul operaţiilor.
 
”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Ar fi culmea să arăt operaţia, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge şi acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informaţii, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aş fi recurs la aşa ceva, dacă nu se spunea că am inventat şi că soţul meu a minţit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit aşa ceva.
 
La sfârşitul lui iunie voi fi iar operată, pentru sudarea colonului. Chimişti şi alţi specialişti mi-au spus că această sârmă putea fi inserată în alimente, în dimensiuni mai mici, pentru a fi mai greu de simţit la înghiţire, şi se suda în stomac, urmând a produce daune.”, a spus Gabriela Firea.
 
Acum o săptămână, Gabriela Firea a declarat că nu exclude, în acest caz, o mână criminală. „Nu vreau să fac un păcat, dar în acest moment cred nimeni în situaţia mea nu ar exclude orice variantă. Şi varianta unei întâmplări, şi anume, a unui produs în care să se fi strecurat din greşeală, din eroarea unei fabrici. Dar şi să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă, iniţial, în alimente, pentru că ea în colon a fost găsită desfăşurată, nu strânsă. Avea 4 cm. Nu aveam cum să o înghit atât de mare”, a arătat la acel moment Gabriel Firea.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Ionel Marcu
15.05.2019, 10:11:47

E foarte ciudat, o sârmă de 4 cm nu poate exista în mâncare, fără să o simți! Și nici în prezervativ!

Cel Mare Scarambeu
15.05.2019, 10:27:13

Comentariu considerat abuziv.

leonard crassas
15.05.2019, 11:18:03

Eu cred ca e din nastere ,avand in vedere regiunea de bastina , dovada ca la moldoveni li se mai spune si sarme

ASIMO
15.05.2019, 11:45:55

Eu cred ca e din proteza dentara a lui dragnea ...

Bogdan Matis
15.05.2019, 11:52:17

Sincer nu aveam nevoie sa vad pe prima pagina a uni ziar national ceva ce a existat in intestinul gros al acestei moldovence. Mai bine se abtinea sa dea mai multe informatii. De acum inainte ne vom adresa cu Sarmuta, stimabilei

Vezi toate comentariile (10)