FOTO VIDEO Gabriela Firea, huiduită pe Arena Naţională de fanii Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduit, luni seară, de publicul adunat pe arena Naţională pentru a o felicita pe Simona Halep pentru câştigarea trofeului de la Roland Garros.

UPDATE Gabriela Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională:  Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi - Detalii aici

Citeşte şi

Băsescu, după ce Firea a fost huiduită: Înfăşurată în tricolor, Ţoapa de Voluntari a vrut să fure ceva din gloria Simonei 

***

Circa 15.000 de oameni au participat la evenimentul organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională. Când Simona Halep a intrat pe stadion, însoţită de Gabriela Firea, mulţimea a aclamat-o pe sportivă şi a inceput să o huiduie şi să o fluiere pe Gabriela Firea. 

Manifestările de dezaprobare ale publicului faţă de prezenţa primarului Capitalei pe scenă au continuat când edilul a susţinut un mic discurs, moment în care Firea a scurtat intervenţia, i-a prezentat Simonei Halep cheia oraşului şi apoi a ieşit de pe stadion. Mulţimea a continuat să o huiduie.  

  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite