FOTOGALERIE Protestul cadrelor militare disponibilizate. Prezenţa a fost sub aşteptările organizatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara mitingurilor în Bucureşti a început, cu pancarde şi mesaje de protest în faţa Muzeului Antipa. Cadrele militare scandează împotriva lui Traian Băsescu.

UPDATE Un fost revoluţionar a fost prezent, cu o bufniţă în mână. "Băsescu a greşit cel mai mult pentru că a fost un preşedinte jucător. Singurul lucru bun pe care l-a făcut a fost acela că a pus femeile pe care le-a iubit în funcţii cheie", a spus omul.

Peste 150 de foşti militari sunt deja în faţa Muzeului Antipa, unde se strigă "Jos Băsescu!". Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) scanda, în urmă cu câteva minute: "Afară, afară, javră ordinară".

Click pe imagini pentru fotogalerie:

Membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate la protest (foto: Eduard Enea)

Unul dintre sindicalişti susţine ca sunt aşteptaţi aici, după ora 19.00, protestarii de la Romexpo. Dogaru strigă: "Să vină elicopterul!".

"Am venit aici pentru că nu mai există categoria socio-profesională căreia să nu i se fi luat drepturile în această ţară. Am venit pentru că ne-am săturat de minciună şi de cinism", declara preşedintele sindicatului. "Îl vrem pe Antonescu preşedinte. Este un profesor de istorie excepţional. Trebuie să scăpăm de Băsescu, care nu se mai satură de ciolan", a adăugat Dogaru.

Click pe imagini pentru galeria foto:

Protestatariii sar la bătaie

O protestatară a fost luată cu ambulanţa. Alţi doi participanţi la miting, vizibil în stare de ebrietate, s-au luat la bătaie.

Vom reveni cu mai multe informaţii despre desfăşurarea protestului fostelor cadre militare.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite