Noaptea Albă a Fotografiei, prima ediţie din Capitală: galeriile de artă şi cafenelele bucureştene se transformă în expoziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noaptea Albă a Fotografiei este la prima ediţie în Bucureşti FOTO Arhiva Adevărul
Noaptea Albă a Fotografiei este la prima ediţie în Bucureşti FOTO Arhiva Adevărul

Prima ediţie a Nopţii Albe a Fotografiei va avea loc, în Bucureşti, pe 27 iunie, atunci când galerii de artă, cafenele şi sedii de companii vor constitui traseul unei nopţi dedicate poveştilor vizuale, de la peisaje tradiţionale la portrete expresive şi fotografii de eveniment, potrivit Mediafax.

În jur de 30 de spaţii din Capitală vor pregăti expoziţii de fotografie şi surprize pentru cei care vor lua parte la eveniment. Aceştia vor parcurge un traseu presărat cu spaţii de expunere decorate cu fotografii, iar la finalul evenimentului va fi organizată o petrecere, în cadrul căreia vor fi amenajate tombole cu premii oferite de organizatorii şi partenerii evenimentului.

„Noaptea Albă a Fotografiei îşi propune să aducă mai aproape de pasionaţii de imagine toate aceste proveşti, fie că sunt ale unor artişti încă la începuturile experimentelor proprii, fie că sunt profesionişti renumiţi“ , a precizat Laura Mihăilescu, reprezentant Pixelpedia.

Evenimentul este organizat cu sprijinul F64 Studio, care îşi propune să aducă fotografia mai aproape de publicul larg, demonstrând că atunci când este vorba de imagine contează pasiunea şi povestea spusă.

Pe aceeaşi temă:

Arta sculpturii în spumă de cafea

„Handimals”, picturi inedite care dau altă viaţă mâinilor pe care sunt pictate

Artă şi mucegai la centrul expoziţional „Constantin Brâncuşi“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite