Fratele lui Toni Tecuceanu vrea să dea în judecată Institutul ,,Matei Balş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Tecuceanu intenţionează să atace în instanţă Institutul ,,Matei Balş”, pentru moartea fratele său, fostul ,,cârcotaş” Toni Tecuceanu.

El a intrat de curând în posesia expertizei bacteriologice care atestă că fostul ,,cârcotaş” şi-a pierdut viaţa ca urmare a contractării în spital a germenului acinetobacter.

Mai citiţi şi:

Toni Tecuceanu, ucis de acinetobacter

VIDEO FOTO Ultima cafea cu Toni Tecuceanu

,,Nu gripa porcină i-a provocat moartea, ci o bacterie pe care a luat-o cât timp a stat la terapie intensivă. Cu siguranţă mai trăia şi acum, dacă nu intra în contact cu bacteria”, a declarat, pentru ,,Adevărul”, Paul Tecuceanu.

Acinetobacter este o bacterie rezistentă la antibiotice, întâlnită mai ales în secţiile de terapie intensivă.

Va apela la instanţă pentru recuperarea dosarului

Fratele fostului actor vrea să facă o plângere la Colegiul Medicilor şi să ajungă în instanţă pentru a putea intra în posesia dosarului medical al lui Toni. ,, Nu înţeleg de ce doctorii refuză să-mi arate fişele respective. Am dreptul să ştiu cum a fost tratat fratele meu în spital. Voi apela la un avocat pentru a putea ajunge în posesia dosarului medical”, a adăugat el. Potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu-Cercel, spitalul nu are voie, în baza legii, să dea informaţii despre o persoană, după moartea acesteia, nici măcar familiei.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla ce spun doctorii de la „Matei Balş”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite