Funcţionara leşinată la serviciu: „M-au sunat şi m-au ameninţat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajata Primăriei Sectorului 1 care a ajuns la spital din cauza surmenajului spune că a fost ameninţată telefonic de către şefi. Ionela Ţârlescu, de 42 de ani, a leşinat vineri pe fondul stresului la muncă şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Citiţi şi:

Dosarul „Raluca Stroescu”, în moarte clinică

Femeia, inspector la Direcţia Generală de Taxe şi Impozite (DGTI) Sector 1, a fost luată cu ambulanţa vineri, după ce a leşinat din cauza stresului provocat de orele suplimentare şi condiţiile de lucru „ca la puşcărie“, după cum povestesc colegii ei. „Am simţit cum moare lângă noi până a venit Ambulanţa”, ne-a declarat unul dintre cei care au ţinut-o în braţe până a venit Salvarea.

Doamna Neli, cum o numesc apropiaţii de birou, de-abia poate vorbi, iar starea ei de sănătate s-a agravat, deşi a fost externată din spital la sfârşitul săptămânii. Ieri, ea vorbit câteva momente despre ce i s-a întâmplat. „Mi-au zis că am făcut tulburări neurovegetative pe fondul stresului. Sunt epuizată, dumneavoastră nu vă imaginaţi, pentru că sunteţi doar contribuabil, câte îndurăm noi. Oameni care vin zilnic şi ţipă la noi, toată lumea îţi cere câte ceva, iar alţii «de sus» cer mai mult decât putem duce. Şi asta nu e tot“, a explicat femeia cu vocea tremurândă.

Discuţia s-a mutat pentru această dimineaţă, când doamna Neli a răspuns la telefon, plângând, şi ne-a spus că nu mai poate vorbi. „M-au sunat şi m-au ameninţat, nu vreau să mai vorbesc“, a încheiat femeia, nu înainte de a ne spune că se simte foarte rău şi a chemat doctorul acasă.

„Am dispus să chem o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) pentru a verifica condiţiile de muncă ale angajaţilor. Nu vreau să fiu percepută ca un şef de penitenciar. Iar cât priveşte ameninţările către doamna Ţârlescu, Doamne Fereşte! Nici nu se pune problema de aşa ceva. Nimeni nu a sunat-o în toate aceste zile“, ne-a declarat directoarea DGTI, Iuliana Văduva.

Colegilor le e frică de Văduva

Reporterii „Adevărul de Seară“ au reuşit să discute cu colegele femeii, care, de teamă să nu fie văzute de cine nu trebuie, au confirmat în şoaptă situaţia colegei lor care a cedat presiunilor. „Nimeni nu are curaj să spună ceva de frica Iulianei Văduva şi a celor patru adjuncţi care ne ameninţă că ne dau afară. Chiar acum câteva luni au scos un post la concurs pentru a ne demonstra asta“, ne-a povestit una dintre colegele femeii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite