Gabriela Firea, despre contracandidaţii la Primăria Capitalei: politicieni închipuiţi, se întrec doar în atacuri la adresa mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de Facebook despre contracandidaţii Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu că nu sunt capabili „să vină în faţa propriilor colegi cu idei constructive legate de Bucureşti, ei se întrec doar în atacuri la adresa mea şi a echipei mele”.

„De ceva vreme, în cadrul unei alianţe care a minţit că salvează Bucureştiul, dar nu a reuşit decât să-l blocheze, se dă o luptă pe viaţă şi pe moarte, între două personaje tragi-comice, pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primăria Generala al Capitalei. Întrucât e limpede pentru oricine că niciunul dintre cei doi politicieni închipuiţi nu este capabil să vină în faţa propriilor colegi cu idei constructive legate de Bucureşti, ei se întrec doar în atacuri la adresa mea şi a echipei mele, având la bază informaţii trunchiate sau chiar false şi opinii personale care ţin loc de fapte”, scrie Gabriela Firea.

Gabriela Firea face referire şi la o postare pe Facebook a lui Vlad Voiculescu, care reclamă faptul că pe străzile Capitalei a fost împrăştiată o „mâzgă artificială”.

„Azi (luni - n.red.) au întrecut însă orice limită a bunului simţ. Unul dintre ei înfierează Primăria Capitalei pentru defrişările (legale, potrivit ministrului Mediului) din Pădurea Băneasa, în condiţiile în care Municipiul Bucureşti nu este nici proprietar, nici administrator al vreunui metru pătrat din acea pădure, iar celălalt îmi aduce nişte acuzaţii fantasmagorice cum că aş fi dat dispoziţie să se stropească străzile cu o substanţă miraculoasă menită să ţină praful la sol, ca să iasă măsurătorile bine” mai notează Firea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite