Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Gabriela Firea vrea modificarea Codului Rutier. „Autobuzele să poată circula pe linia de tramvai”

8
9 Dec 2019 17:12:29
Autor: Vlad Terteleac
Gabriela Firea a anunţat că doreşte modificarea Codului Rutier, foto Facebook
Gabriela Firea a anunţat că doreşte modificarea Codului Rutier, foto Facebook

Gabriela Firea a anunţat, luni, că doreşte modificarea Codului Rutier, astfel încât autobuzele STB din Bucureşti să poată circula pe liniile de tramvai.

Gabriela Firea a declarat, în cadrul comandamentului organizat la Primăria Capitalei în vederea fluidizării traficului înainte de sărbători, că traficul se intensifică înainte de Crăciun cu 25%.

„Traficul se intensifică cu 20 – 25 de procente, nu doar din cauza bucureştenilor.  Se face şi aprovizionarea pentru zilele libere. În Bucureşti vin şi cetăţeni din zonele limitrofe, pentru diferite probleme, dar şi la cumpărături”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Una dintre soluţiile găsite de Primăria Capitalei este modificarea Codului Rutier în vederea permiterii circulării autobuzelor STB pe liniile de tramvai.

„Codul Rutier trebuie să fie modificat, am făcut şi mai facem solicitări către Parlament. Toate autobuzele să poată circula pe linia de tramvai, ca în alte oraşe europene”, a mai precizat Gabriela Firea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

b adi
9.12.2019, 17:46:58

Deci, moldoveanca cu buletin de Voluntari e un pic idioata. Astfel, la TOATE intrarile in Bucuresti (A1 / A2 / A3) sunt mari centre comerciale (CRF, Auch*an, etc) care nu duc la nevoia de a taia orasul in doua pentru cumparaturi. Circulatia autobuzelor (de ce nu si a troleelor blondo) pe liniile de tranvai e tot o idee scoasa din putul gindirii de blonda. Si poate explica cum se va circula pe sos Giurgiului de exemplu sau pe linia lui 41 - care este tramvai si nu metrou -

+1 (3 voturi)
Mircea Lupan
9.12.2019, 17:48:58

Ia mai du-te cucoana si lasa-ne in pace! Si ia-ti si sleahta de consilieri cu tine. Esti debusolata rau! Dupa ce ai pus iarba pe sine, acum gasesti altceva ca sa mai storci niste bani. Mai pui si niste stalpisori, ceva? Sau schimbi rotile de la autobuze? Fa-le si niste rampe sa circule si pe magistralele de metrou. A si troleibusele! de ce sa nu mearga si ele pe sine?

+1 (1 vot)
Cel Mare Scarambeu
9.12.2019, 18:38:21

De ca sa nu mearga autobuzele si pe lina de metrou???

+1 (1 vot)
kitty kat
9.12.2019, 20:19:58

In curand o så circule avioanele pe liniile de tramvai...

+1 (1 vot)
mitrut
9.12.2019, 21:56:43

Ba chiar si pe calea ferata. Cu carbuni, ca mocanita.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările