Gabriela Firea: „Noul Bucureşti” a fost doar un slogan de campanie, pică promisiunile lui Nicuşor Dan în faţa bucureştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea  FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Gabriela Firea  FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Fostul primar general al Capitalei a precizat într-o postare pe reţelele de socializare că promisiunile făcute de Nicuşor Dan în faţa bucureştenilor încep să pice. Firea susţine că bucureştenii au primit în schimbul votului doar parcuri murdare şi abandonate.

Conform Gabrielei Firea, bucureştenii au primit în schimbul votului din 2020 parcuri abandonate şi murdare , fiindu-le interzis accesul în parcurile în care se organizau concerte. Aceasta a precizat că Nicuşor Dan a fost „apărătorul spaţiilor verzi doar până a reuşit să decidă asupra spaţiilor verzi”.

„“Noul Bucureşti” a fost doar un slogan de campanie. Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicuşor Dan în faţa bucureştenilor! A promis un “management corect al spaţiilor verzi”. Bucureştenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate şi murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte şi se analizează “privatizarea” parcurilor. Nicuşor Dan pare că a fost apărătorul spaţiilor verzi doar până a reuşit să decidă asupra spaţiilor verzi! P.S.: de prietenii săi cu restaurante şi case în parc când se atinge? ” , este mesajul postat de fostul edil pe Facebook.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite