Gabriela Firea: „O ordonanţă de urgenţă care vizează înfiinţarea spitalului metropolitan Bucureşti Ilfov va fi aprobată de Guvern”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul urmează să aprobe o ordonanţă de urgenţă care vizează transferul unui teren către Primăria Municipiului Bucureşti, teren pe care ar urma să fie înfiinţat sptialul metropolitan Bucureşti-Ilfov.

„Aseară târziu, la aproape ora 23,00, şi-a încheiat activitatea grupul de lucru interministerial, la care am participat şi eu, la Guvern, şi în care s-a stabilit textul ordonanţei de urgenţă prin care şi ultima suprafaţă de teren care trebuie să fie transferată de la Guvernul României, prin Ministerul de Finanţe, către Primăria Generală a Capitalei, în zona de nord a Bucureştiului, va fi până la urmă transferată prin această ordonanţă de urgenţă, care va intra începând de astăzi pe circuitul de avizare. (...) Până la sfârşitul lunii, putem să intrăm cu acest document în şedinţa de Guvern”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Agerpres. 

Edilul a mai precizat că va fi demarat în regim de urgenţă şi un studiu de prefezabilitate. Gabriela Firea a mai spus că va fi stabilită foarte clar şi modalitatea de realizare a spitalului metropolitan Bucureşti-Ilfov. 

„Dar toate aceste informaţii relevante vor reieşi practic din realizarea studiului de prefezabilitate, urmat de studiul de fezabilitate”, a punctat Firea. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite