Ghiţă Ciobanul aduce Jina în Capitală. Baciul îşi deschide primul magazin de produse tradiţionale, luni, în Piaţa Progresul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul personaj Ghiţă Ciobanul îşi va deschide, luni, 9 decembrie, primul magazin de brânzeturi şi produse tradiţionale din România. Acesta va funcţiona în Piaţa Progresul din Capitală, cea mai mare şi cea mai modernă din oraş.

După ce a devenit cunoscut în timpul unei campanii publicitare pentru o companie de telefonie mobilă, Ghiţă Ciobanul a anunţat că îşi va deschide un magazin de brânzeturi şi produse tradiţionale în Piaţa Progresul din Capitală.

Magazinul baciului îşi va deschide porţile pentru bucureşteni, luni, de la ora 11.00, iar pentru ca acesta să devină realitate, cunoscutul cioban a venit la Bucureşti şi a cerut autorizaţie de la Primăria Sectorului 4.

image

Ghiţă Ciobanul s-a întâlnit cu primarul Cristian Piedone sursa foto: Primăria Sectorului 4

Tot atunci l-a cunoscut şi pe edilul sectorului, Cristian Piedone, iar cei doi s-au împrietenit imediat, după cum povestesc reprezentanţii primăriei. De asemenea, Ghiţă a fost invitat să împodobească bradul alături de Piedone, iar baciul l-a invitat pe primar la deschiderea magazinului său din Piaţa Progresul.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Ghiţă Ciobanul a petrecut româneşte de Ziua Naţională

Prezenţă neobişnuită pe Arena Naţională la meciul Steaua-Schalke. Îl recunoaşteţi?

VIDEO Ghiţă Ciobanul, cel mai cunoscut baci din România, are un cântec dedicat: „Ghiţă, eşti cioban cu mare fiţă/ Stâna ta acum o ştie/ O întreagă Românie”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite