Hai la degustări de vinuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de sortimente de vinuri pot fi degustate în mod gratuit, între 27 şi 30 octombrie, de oricine doreşte. Salonul Naţional de Vinuri al României – Vintest este găzduit de Complexul Romaero Băneasa.


Timp de patru zile, românii pot intra în contact cu producătorii şi pot afla istoria industriei vinului autohton. Unul dintre obiectivele pe care şi le propun organizatorii este şi promovarea turismului vitivinicol. În programul evenimentului sunt cuprinse show-uri gastronomice şi de bartending.

Participanţii Vintest sunt producători şi distribuitori de vin, de echipamente, materii prime, accesorii, ambalaje, sisteme de depozitare, îngrăşăminte, utilaje şi mobilier. Printre expozanţi se numără şi firme de analiză a proceselor de afaceri, companii de sisteme software, firme de management de proiect, consultanţă în implementare, suport, training şi servicii de publicitate.

Salonul de la Bucureşti este organizat de aceeaşi echipă de specialişti care în ultimii opt ani a iniţiat şi coordonat Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST – Timişoara.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite