HAOS DUPĂ MASACRUL DE LA PERLA Poliţist împuşcat în cap, în Bucureşti. Pistolarul e renumitul interlop Bebe Carabină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri în jurul orei 16.30 a avut loc o încăierare în Bucureşti în care s-au folosit şi pistoale. Incidentul a fost anunţat la 112. Tragedia a avut loc după nouă zile de la cea petrecută în coaforul Perla, când agentul Gheorghe Vlădan a executat opt oameni.

UPDATE 18.02 Potrivit ultimelor informaţii, arma cu care Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină, a tras asupra poliţistului era furată.

UPDATE 17.15 Interlopul pe numele real Alexandru Grigore zis şi Bebe Carabină era urmărit de poliţişti pentru că era suspectat de viol, lipsire de libertate şi conducere fără permis. Acesta a folosit, astăzi, o armă neletală cu gloanţe de cauciuc cu care a tras într-un agent de poliţie.

UPDATE 17.10 Infractorul care a împuşcat un poliţist în cap este un fost puşcăriaş. În 1999, acesta a fost închis după un incident similar, când a împuşcat un alt agent.

UPDATE 17.00 Poliţistul a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni având o plagă împuşcată la nivel cranian. "Pacientul este conştient. Aparent nu pare o plagă gravă, dar trebuie investigată" a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţă.

Incidentul a avut loc lângă staţia de metrou Apărătorii Patriei, în timpul unei urmăriri. Polţiştii urmăreau un infractor căutat de anul trecut pentru violenţă. Unul dintre agenţi a fost împuşcat de către infractor cu un pistol cu aer comprimat. Victima este transportată la spital.

Bărbatul care l-a împuşcat pe agentul de poliţie în cap a fost prins şi încătuşat şi va fi dus la audieri.

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite