Imaginea cruzimii împotriva animalelor, surprinsă într-un parc din Bucureşti. „Faceţi radiografie căţeilor dacă au fost plimbaţi prin acea zonă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câine de rasă FOTO Facebook/Plimbăriblănoşi.ro
Câine de rasă FOTO Facebook/Plimbăriblănoşi.ro

Administratorii paginii de Facebook intitulată Plimbăriblănoşi au postat o fotografie despre care spun că a fost făcută în Parcul Titan din Bucureşti şi în care apare o capcană crudă întinsă câinilor.

Fotografia a fost postată în cursul zilei de duminică, 12 noiembrie, şi surprinde o bucată de salam în care sunt înfipte holşuruburi. Capcana întinsă câinilor apare a fi aruncată la întâmplare în iarbă.

Administratorii paginii spun că fotografia a fost surprinsă în partea retrocedată a Parcului Titan (IOR) din Bucureşti.

"Atenţie, cârnaţi cu ace şi cuie în parcul IOR Titan! Evitaţi zona! Recomandăm să faceţi radiografie căţeilor dacă au fost plimbaţi în weekend prin acea zonă (zona parcului retrocedată)!“, se arată în mesajul care însoţeşte fotografia.

O situaţie identică a fost sesizată, tot în Parcul Titan, în primăvara anului 2016. Şi atunci au fost distribuite pe reţelele sociale mai multe fotografii cu bucăţi de cârnaţi care aveau presărate cuie.

Ştirea a generat revolta a mii de oameni, printre cei care au luat atitudine faţă de cruzimea arătată animalelor numărându-se şi vedete precum Mihai Bendeac.


Fotografia făcută în Parcul Titan în cursul zilei de duminică, 12 noiembrie 2017 FOTO Facebook/ Plimbăriblănoşi.ro

capcana caini
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite