Incendiu la un supermarket din Capitală: faţada blocului în care se află magazinul a ars

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a izbucnit la un spermarket din Capitală FOTO ISU
Incendiul a izbucnit la un spermarket din Capitală FOTO ISU

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la un supermarket din Capitală, după ce mai multe ambalaje depozitate în spatele magazinului au luat foc. Angajaţii supermarketului au fost evacuaţi, iar faţada blocului în care se află magazinul a fost afectată de flăcările puternice.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Daniel Vasile, a declarat că incendiul a izbucnit în spatele unui supermarket aflat la intersecţia străzilor Calea Rahovei cu Mihail Sebastian, după ce mai multe materiale depozitate la câţiva paşi de magazin au luat foc. 

„Supermarketul se află la parterul unui bloc reabilitat şi imediat după ce a izbucnit incendiul, flăcările s-au extins până la etajul doi. Materialul folosit în reabilitare a ars imediat“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU.

La faţa locului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, una de prim ajutor şi una de descarcerare. Pompierii care au reuşit să stingă focul nu exclud posibilitatea ca ambalajele din spatele magazinului să se fi aprins din cauza unei ţigări.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Autobuz în flăcări la Iaşi. O rablă second-hand folosită la transportul în comun a luat foc imediat ce a pornit pe traseu

O sobă supraîncălzită a fost cât pe ce să provoace o tragedie pe o stradă în Galaţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite