Incident grav în Capitală. Un şofer beat nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a lovit două maşini şi a trecut de mai multe ori pe roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Un şofer în vârstă de 22 de ani, care consumase alcool, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor sâmbătă seară, în zona Vitan din Capitală, lovind alte două maşini şi trecând de mai multe ori pe culoarea roşie a semaforului.

”În data de 24.10.2020,  jurul orei 23.20 un echipaj de poliţie al Secţiei 11 a solicitat sprijin, în zona Vitan, având în vedere că şoferul unui autoturism nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliţişti şi a continuat deplasarea in viteză. Echipajele aflate in teren au pornit în urmărirea acestuia, conducătorul auto trecând, la mai multe semafoare, pe culoarea roşie. Autoturismul a fost urmărit, iar în zona  Splaiului Unirii, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, a oprit şi a fugit, fiind prins şi imobilizat de către poliţişti în curtea unei societăţi comerciale”, informează Poliţia Capitalei.

Pe parcursul traseului, a acroşat 2 autoturisme, fiind făcute verificări pentru identificarea proprietarilor acestora.

Şoferul maşinii, un bărbat de 22 de ani, a fost dus la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,98 alcool pur în aerul expirat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite