VIDEO Incidente la Primăria Capitalei: un bărbat care a pus la portavoce huiduileile de pe Arena Naţională la adresa Gabrielei Firea, luat cu duba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa de consiliu general care are loc joi la sediul Primăriei Capitalei nu a fost lipsită de incidente: mai mulţi oameni au protestat spontan, spunând că primăriţa Gabriela Firea nu-i reprezintă iar un bărbat care a pus la portavoce huiduielile de pe Arena Naţională la adresa edilului a fost luat cu duba de jandarmi.

Câteva persoane s-au adunat joi în faţa Primăriei Capitalei şi au protestat faţă de conducerea oraşului. Protestul s-a derulat chiar în timpul şedinţei Consiliului General, care este încă în plină desfăşurare. 

Gabriela Firea, care a luat parte iniţial la şedinţa de consiliu, nu a avut niciun discurs, aşa cum obişnuia până acum. 

Ulterior, aceasta a plecat, transmite stirileprotv.ro.

„Primarul Gabriela Firea este în Silenzio Stampa. A venit la şedinţa Consiliului General, dar nu a avut niciun discurs, aşa cum face de regulă înaintea acestor şedinţe. A vorbit cu câţiva consilieri, a stat vreo jumătate şi... a plecat cu telefonul la ureche. Sursele mele îmi spun că are de prins un avion. Nu ştiu dacă pleacă în vacanţă sau din ţară”, relatează corespondentul PRO TV Vitalie Cojocari.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite