Linkin Park, în concert la Bucureşti. Organizatorii au confirmat concertul. Vezi cât costă biletele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii celebrei trupe de rock americane vor avea ocazia să asculte faimoasele hituri ca "In the end", "Crawling", dar şi melodii mai recente de pe ultimele albume ca "Waiting for the end" sau "The Catalyst". Organizatorii au confirmat venirea lor în Bucureşti. 

Câştigătorii a două premii Grammy din şase nominalizări, faimoasa trupă de rock Linkin Park va susţin un concert în această vară, pe 6 iunie, la Romexpo, au anunțat organizatorii concertului, Events.

Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon nu sunt doar o trupă de rock, ci un hibrid rock, hip-hop, electronic şi rock alternativ. Aceştia au avut colaborări cu cântăreţi celebri inclusiv din aria hip-hop, cum este celebrul rapper Jay-z. 

Linkin Park este o trupă de rock din Agoura Hills, California. De la formarea lor din 1996, trupa a vândut peste 50 de milioane de copii după albume şi a câştigat două premii Grammy din 6 nominalizari, plus alte premii din partea MTV.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti intră în vânzare vineri, la preţurile de 130 de lei (Gazon B), 200 de lei (Gazon A), 270 de lei (Golden Ring) şi 360 de lei (Tribuna VIP). Până pe 26 aprilie inclusiv, biletele pentru gazon A pot fi achiziţionate la preţul special de 180 de lei. Tichetele se pot cumpăra online, de pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim, din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi librăriile Cărtureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite