Locuri de fițe în Bucureşti: Vezi câte sute de euro îți trebuie pentru rezervarea unei mese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să fii văzut în Bamboo, să parchezi bolidul pe Dorobanţi în timp ce stai la cafea pe trotuar şi să afişezi haine sau accesorii de mii de euro în piaţă sunt câteva din must-have-urile băieţaşilor cu bani de Bucureşti.

Câteva dintre cluburile exclusiviste ale Capitalei adună oameni care vor să fie văzuţi, care sunt „abonaţi” ai celor mai scumpe astfel de localuri.

Fratelli Preţuri mari, tipice cluburilor selecte, muzică veselă cu hituri de moment. Seara, aglomeraţie mare.

În Hard Rock Cafe meniurile au preţuri de 100-150 de lei. Rockerii care se respectă vin aici, mai ales că unii dintre cei mai în vogă artişti români şi internaţionali susţin concerte pe scena clubului.

image

Nu poţi rata şansa de a mânca lângă pantalonii înrămaţi ai Shakirei. 

Kristal Glam Club se laudă cu cel mai bun sistem de sunet din ţară. Este paradisul clubberilor. Săptămânal, DJ cunoscuţi mixează aici.

Bamboo  este simbolul fiţelor. Clubul bubuie de petreceri în weekend. Probabil cel mai mare club bucureştean, Bamboo poate adăposti în jur de 1.500 de petrecăreţi. Pentru o seară la Bamboo trebuie să scoţi din portofel milioane bune. Copiii de bani gata îşi pierd vremea, dar mai ales avutul în clubul din zona Lacul Tei.

Boa. O masă la Boa nu coboară sub 1.000 de lei, adică în jur de 250 de euro. Amenajat pe malul Herăstrăului, clubul cu pretenţii sare în ochi după modelele maşinilor parcate în faţa lui. Ca la o expoziţie auto, lustruite şi fără pic de praf, ultimele tipuri de Audi, BMW sau Porsche. De reţinut: o masă rezervată ajunge până la 1.000 de lei, asta incluzând două sticle de Jack.

Belaggio. Preţurile se încadrează în sfera cluburilor de fiţe, aşa că fii pregătit să cheltui peste 30 lei pe un cocktail classic. Cea mai nouă fiţă a clubului este ţigara electronică şi ochelarii transparenţi supradimensionaţi. Ataşaţi, firesc, la o coafură masculină cu ţepi şi cercel strălucitor.

Cele mai pretenţioase piscine

Piscinele din cadrul marilor hoteluri au tarife ce variază între 1.850 de lei şi 5.000 de lei, în funcţie de intervalul orar ales, dar şi de alte facilităţi incluse în abonament: saună, jacuzzi, sală de fitness.

O astfel de piscină în Bucureşti o găsim la World Class Health Academy, în incinta Hotelului Marriott. Preţul pentru o singură intrare este de 35 de euro. La aceste piscine clienţii se pot bucura de restaurant, sală de masaj şi salonul de cosmetică din incintă.

180 de şezlonguri la Bamboo

Pe malul Lacului Tei, la „Bamboo - Sporting Club“, piscina este deschisă luni, de la ora 12.00 la 19.00, iar de marţi până duminică, de la ora 9.00 la 19.00. Biletul de intrare costă 15 lei în timpul săptămânii, iar în weekend, 30 de lei.



Dacă vreţi să deveniţi clienţi fideli, abonamentul este soluţia: pentru o lună costurile sunt de 360 de lei, iar pentru trei luni, 720 de lei. La piscina clubului servirea se face la şezlong, există bucătărie proprie, jacuzzi, iar clientela este selectă. Capacitatea piscinei este de 180 de locuri.

Terase pentru bogătani

Cu o suprafaţă de 150 metri pătraţi, Skybar are o capacitate de 80 de locuri si se adresează clientelei mediu-high din Bucureşti, este anunţul de pe site-ul localului.

Nu oricine îşi permite să suporte preţurile „la înălţime”, însă Oana Zăvoranu şi-a serbat anul trecut cei 37 de ani pe acoperiş, la Skybar. 10.000 de euro a cheltuit atunci fostul ei soţ, Pepe.

„Fiţele de Dorobanţi” s-au mutat de ceva vreme în Centrul istoric, împânzit acum de cafenele, baruri, restaurante. Monica Columbeanu, EBA, Adi Despot, Andreea Raicu, Cătălin Botezatu, Mihai Bendeac, bebeluşa Oana, toţi au trecut măcar o dată pe Smârdan.

Mugur Mihăescu, cunoscut ca Garcea de la Vacanţa Mare, este patronul unui bar de aici. Băiatul lui Piedone la fel. Nici odrasla lui Decebal Traian Remeş nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a amenajat aici o cafenea.



image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite